Nomiland katalog 2024-2025 - Základní školy

Je rok 2030. Vesmírná loď mimozemšťana Scottieho má poruchu a on musí nouzově přistát na naší planetě. I když se Scottiemu podařilo vyváznout bez újmy na zdraví, bez Tvé pomoci se mu nepodaří vesmírnou loď znovu nastartovat. Pomoz Scottiemu získat náhradní díly pro jeho vesmírnou loď! Staň se odborníkem v oblasti tvorby algoritmů a poznej základy programování. Pomocí kartonových kostek budeš ovládat hlavního hrdinu hry - Scottieho - i jiné postavičky a objekty ve hře. Během hry se seznámíš s takovými pojmy jako jsou smyčka, podmíněný příkaz, proměnná, funkce atp.

BCR94024

1495 Kč

Scottie Go! Edu Hra Scottie Go! Edu je vzdělávací hrou, která: • rozvíjí schopnosti analytického a logického myšlení • učí řešit komplikované problémy a schopnost týmové práce • rozvíjí algoritmickou intuici • učí, jak používat moderní technologie pro jiné účely než jen pro zábavu Hra probíhá v 5 krocích: 1. Spusť aplikaci a seznam se s úkolem. 2. Z kostek vytvoř program, pomocí kterého chceš úkol vyřešit. 3. Fotoaparátem ve tvém zařízení vyfoť program, který jsi vytvořil. 4. Sleduj pohyb Scottieho. 5. Zkontroluj výsledek. Pokračuj dál anebo řeš opravy.

Ke hře je třeba stáhnout aplikaci, která je k dispozici ve slovenském i českém jazyce. Výuková verze hry vyžaduje mobilní zařízení, např. tablet se zadní kamerou. Hru je kromě toho možné spustit i na zařízeních 2 v 1 a na počítačích PC (s externí kamerou) s operačním systémem Windows. Balení obsahuje 179 kartonových kostek pro tvoření programů (v anglickém jazyce), kartonové hrací pole - pracovní prostor pro programování, návod a kód licence. HARDWÉROVÉ POŽADAVKY: MINIMÁLNÍ POŽADAVKY NA SYSTÉM WINDOWS: 32- nebo 64-bitový systém ve verzi 7/8/10, 2 GB paměti RAM, dvoujádrový procesor 1,33 GHz, USB webkamera 2 Mpx. MINIMÁLNÍ POŽADAVKY NA SYSTÉM ANDROID: Systém ve verzi 4.1.2 nebo novější, dvoujádrový procesor 1,2 GHz, zadní kamera 2 Mpx. MINIMÁLNÍ POŽADAVKY NA SYSTÉM iOS: Systém ve verzi 8 nebo novější, iPhone 5s nebo novější, iPad čtvrté generace nebo novější. Rozměr balení: 39 x 26,5 x 5 cm.

75

Powered by