Nomiland katalog 2024-2025 - Základní školy

Informatika, interaktivní technika

TS10415IT

5760 Kč

Robot Loti-Bot Loti-Bot je robot, který se vyznačuje možností programování pohybu, vysoce přesnými možnostmi kreslení a spoustou vstupů a výstupů. Má ideální velikost pro sdílení mezi 3 studenty. Představuje přechod od programování s Bee-Botem k náročnějšímu Oti- Botovi. Pomocí tabletu a Loti-Bot aplikace studenti postupně přejdou k blokovému programování, které poskytuje široké možnosti. Vlastnosti a funkce: - programovatelné LED diody

- programovatelné senzory nárazníku - programovatelné senzory přiblížení - nastavitelný držák pera - mikrofon - reproduktor - 20 předinstalovaných zvuků

- snímač detekce jiných robotů (Loti-Bot, Bee-Bot) - senzor, který zabrání pádu Loti-Bota z okraje stolu Loti Bot se dokáže posouvat a následovat předmět pomocí senzoru přiblížení. Pomocí Loti Bota mohou studenti kreslit různé čáry a srovnávat jejich délku. Loti Bot lze naprogramovat tak, aby se otáčel v různých úhlech. Pomocí blokového programování mají studenti možnost lépe pochopit matematická znaménka: <>, +,-,/,*,= v jejich kódování. Loti-Bota lze naprogramovat, aby kreslil komplexní 2-D tvary, které studenti mohou využít pro další matematické operace. Rozměr: 14,8 x 8 x 15,5 cm.

LR1130EI

4840 Kč

FI569021

6450 Kč

Interaktivní kódovací robot Pyxel TM Robotický pejsek, se kterým se děti mohou učit základy programování, a to v jazycích Blocky nebo Python, pomocí kterých mohou pejska ovládat. Pejska lze ovládat přes tablet i počítač. 2 AAA baterie nejsou součástí balení. Rozměr: 19 x 22 cm.

Stavebnice - Roboti Stavebnice obsahuje 250 elementů, ze kterých lze postavit 8 programovatelných modelů. Díky senzorům, akčním součástkám, USB a Bluetooth připojení je tato stavebnice skvělým úvodem do světa robotiky. Senzory a akční součástky jsou součástí balení. Rozměr balení: 46,5 x 8 x 32 cm.

74

POŠTOVNÉ ZDARMA

dle obchodních podmínek

Powered by