Nomiland katalóg 2024-2025 - Základné školy

Je rok 2030. Vesmírna loď mimozemšťana Scottieho má poruchu a on musí núdzovo pristáť na našej planéte. Aj keď sa Scottiemu podarilo vyviaznuť bez ujmy na zdraví, bez Tvojej pomoci sa mu nepodarí vesmírnu loď znovu naštartovať. Pomôž Scottiemu získať náhradné diely pre jeho vesmírnu loď ! Staň sa odborníkom v oblasti tvorby algoritmov a spoznaj základy programovania. Pomocou kartónových kociek budeš ovládať hlavného hrdinu hry - Scottieho - a iné postavičky a objekty v hre. Počas hry sa oboznámiš s takými pojmami ako sú slučka, podmienený príkaz, premenná, funkcia atď.

BCR94024

59,00 €

Scottie Go! Edu Hra Scottie Go! Edu je vzdelávacia hra, ktorá: • rozvíja schopnosti analytického a logického myslenia • učí riešiť komplikované problémy a schopnosť tímovej práce • rozvíja algoritmickú intuíciu • učí ako používať moderné technológie na iné účely ako len na zábavu Hra prebieha v 5 krokoch: 1. Spusť aplikáciu a oboznám sa s úlohou. 2. Z kociek vytvor program, pomocou ktorého chceš úlohu vyriešiť. 3. Fotoaparátom v tvojom zariadení odfoť program, ktorý si vytvoril. 4. Sleduj pohyb Scottieho. 5. Skontroluj výsledok. Prejdi ďalej alebo rieš opravy.

K hre je potrebné stiahnuť aplikáciu, ktorá je k dispozícii v slovenskom aj českom jazyku. Výuková verzia hry vyžaduje mobilné zariadenie, napr. tablet so zadnou kamerou. Hru je okrem toho možné spustiť aj na zariadeniach 2 v 1 a na počítačoch PC (s externou kamerou) s operačným systémom Windows. Balenie obsahuje 179 kartónových kociek na tvorenie programov (v anglickom jazyku), kartónové hracie pole - pracovný priestor na programovanie, návod a kód licencie. HARDVÉROVÉ POŽIADAVKY: MINIMÁLNE POŽIADAVKY NA SYSTÉM WINDOWS: 32- alebo 64-bitový systém vo verzii 7/8/10, 2 GB pamäte RAM, dvojjadrový procesor 1,33 GHz, USB webkamera 2 Mpx. MINIMÁLNE POŽIADAVKY NA SYSTÉM ANDROID: Systém vo verzii 4.1.2 alebo novšej, dvojjadrový procesor 1,2 GHz, zadná kamera 2 Mpx. MINIMÁLNE POŽIADAVKY NA SYSTÉM iOS: Systém vo verzii 8 alebo novšej, iPhone 5s alebo novší, iPad štvrtej generácie alebo novší. Rozmer balenia: 39 x 26,5 x 5 cm.

75

Powered by