Nomiland katalóg 2024-2025 - Základné školy

Informatika, interaktívna technika

TS10415IT

230,00 €

Robot Loti-Bot Loti-Bot je robot, ktorý sa vyznačuje možnosťou naprogramovania pohybu, vysoko presnými možnosťami kreslenia a množstvom vstupov a výstupov. Má ideálnu veľkosť na zdieľanie medzi 3 žiakmi. Predstavuje prechod od programovania s Bee-Botom k náročnejšiemu Oti-Botovi. Pomocou tabletu a Loti-Bot aplikácie žiaci postupne prejdú k blokovému programovaniu, ktoré poskytuje široké možnosti. Vlastnosti a funkcie: - programovateľné LED diódy

- programovateľné senzory nárazníka - programovateľné senzory priblíženia - nastaviteľný držiak pera - mikrofón - reproduktor - 20 predinštalovaných zvukov

- snímač detekcie iných robotov (Loti-Bot, Bee-Bot) - senzor, ktorý zabráni pádu Loti-Bota z okraja stola

Loti Bot sa dokáže posúvať a nasledovať predmet pomocou senzoru priblíženia. Pomocou Loti Bota môžu žiaci kresliť rôzne čiary a porovnávať ich dĺžku. Loti Bot je možné naprogramovať tak, aby sa otáčal v rôznych uhloch. Pomocou blokového programovania majú žiaci možnosť lepšie pochopiť matematické znamienka: <>, +,-,/,*,= . Loti-Bota je možné naprogramovať tak, aby kreslil komplexné 2-D tvary, ktoré žiaci môžu využiť pre ďalšie matematické operácie. Rozmer: 14,8 x 8 x 15,5 cm.

LR1130EI

200,00 €

FI569021

270,00 €

Interaktívny kódovací robot Pyxel TM Robotický psík, s ktorým sa deti môžu učiť základy programovania a to v jazykoch Blocky alebo Python, pomocou ktorých môžu psíka ovládať.

Stavebnica - Roboti Stavebnica obsahuje 250 elementov, z ktorých sa dá postaviť 8 programovateľných modelov. Vďaka senzorom a akčným súčiastkam, ktoré sú súčasťou balenia, a USB a Bluetooth prepojeniu je táto stavebnica skvelým úvodom do sveta robotiky. Rozmer balenia: 46,5 x 8 x 32 cm.

Psík sa dá ovládať tabletom aj počítačom. 2 AAA batérie nie sú súčasťou balenia. Rozmer: 19 x 22 cm.

74

POŠTOVNÉ ZDARMA

podľa obchodných podmienok

Powered by