Nomiland katalog 2023-2024 - Základní školy

ROBOT KITT Kitt je všestranný doprovodný robot do třídy. Umožňuje studentům pracovat nezávisle a shromažďovat své důkazy o pokroku. Učitelé mohou efektivně rozlišovat personalizaci pomocí zdrojů na každém zařízení. Inkluze a dostupnost jsou základem Kittova designu. Učitelé jsou schopni přizpůsobit každého Kitta potřebám jeho uživatele prostřednictvím nastavení hlasitosti a jasu, plného ovládání zpětné vazby a využívání hlasových pokynů. Na středovém tlačítku obsahuje Braillovu buňku pro snadné použití. Kitt se chová jako flash paměťová karta. Po připojení k počítači, buď pomocí USB kabelu (dodává se) nebo dokovací stanice, mohou učitelé přesouvat audio, video a obrazové soubory přímo do robota. Ty si pak můžete prohlížet nebo poslouchat také pomocí ovládacích prvků na Kittově břiše. Žáci mohou zaznamenat zvukovou odpověď přímo v Kittovi, během nahrávání se Kittovy oči dívají na žáka a motivují ho. Žáci mohou svou práci dokončit ručně (vyrábět, malovat, psát do knihy nebo na mini tabuli) a použít Kitta k vyfotografování svých prací. Když je zvolen režim fotografie, Kitt odečte 3,2,1 a zobrazí fotoaparát na svém displeji. Snímky lze v případě potřeby zobrazit a odstranit pomocí nabídky Kitts. Pokud je aktivita dynamičtější, například hra na nástroji, předvádění taneční rutiny, dokončení vědeckého experimentu nebo pokud to student potřebuje může být vhodnější videozáznam. Když se žáci rozhodnou nahrát video, Kitt odečte 3,2,1 a zobrazí záznam videa na své obrazovce.

TS10363IT

3800 Kč

Robot Kitt Doprovodný robot do třídy se zabudovaným mikrofonem, kamerou a reproduktorovým systémem. Kombinace jedinečného souboru funkcí komunikace, pohody a nezávislého učení. Robot je univerzální zdroj pro učitele - pomáhá žákům samostatně se zlepšovat a učitelům tak ušetří čas. Zároveň podporuje učení se v 21. století a sebevědomí i pro pozdější život. Součástí je 8GB SD karta. Výška: 13,5 cm. Šířka: 8 cm.

TS10367IT 1540 Kč Robot Kitt - dobíjecí dokovací stanice Třícestná dokovací stanice byla navržena tak, aby hladce zapadla do interiéru vaší třídy. Dodáváno s 2 m USB kabelem, který umožňuje trvalé připojení k počítači učitele. Všechny tři Kitty lze nabíjet současně a data lze přenést na tolik Kittů, kolik jich je ve stanici. Rozměr: 39 x 13,5 x 3,9 cm.

67

Powered by