Nomiland katalog 2023-2024 - Základní školy

Informatika, interaktivní technika

OTI-BOT Oti-Bot má mnoho různých funkcí, které mohou děti naprogramovat na tabletovém zařízení. Funkce: - dráhy na dálkové ovládání pro pohyb - sledovač linie umožňující Oti-Botovi sledovat černou čáru - barevný senzor, který umožňuje Oti-Botovi rozpoznat a reagovat, když se pohybuje nad vybranou barvou - držák pera, který lze zvednout a spustit pro kreslení tvarů - LED bříško schopné změny barvy - 12 různých programovatelných emocí, které se projeví prostřednictvím výrazu obličeje a také podle barvy LED bříška - dotykové senzory na zádech Oti-Bota rozpoznají, kdy byl Oti-Bot pohlazen - pohyblivý klobouček hlavy - fotoaparát, který lze použít pro živé vysílání, fotografování a natáčení videoklipů, čtení QR kódů a má také funkci pro rozpoznávání obličeje - mikrofon, který lze použít pro nahrávání a živé vysílání zvuku nebo detekci zvuků jako vstupu. Oti-Bot dokáže rozpoznat hlasitost a tón - vysoce kvalitní reproduktor pro přehrávání nahraného zvuku nebo zvuků v rámci zvukové knihovny Oti-Bota

Vzdělávání ve 21. století Komunikace: Děti jsou schopny diskutovat a vysvětlovat programovací kroky Oti-Botovy cesty a zároveň zkoumat jazyk v rámci učebních osnov, jako je například poziční jazyk v matematice. Spolupráce: nastavte dětem značnou škálu výzev, aby mohly spolupracovat při sdílení nápadů a řešení problémů. Kreativita: Oti-Bot, nabitý funkcemi, poskytuje dětem svobodu plánovat a být kreativní ve svých rozhodnutích, přičemž má pod kontrolou své činy a reakce. Kritické myšlení: Vestavěná kamera a mikrofon Oti-Bota také umožňují dětem zaznamenat jejich myšlenky, nápady a vysvětlení, což dětem dává možnost rozpomenout se a zhodnotit.

TS10287IT

21 100 Kč

Robot Oti-Bot Oti-bot je dosud nejpokrokovější programovatelný robot! Podpořte studenty při objevování řídící technologie prostřednictvím jejich zkoumání pokročilejších programů tím, že převezmete plnou kontrolu nad Oti-Botovým, všestranným souborem vstupů a výstupů, čímž Oti-Bot ožije. Rozměr: 30,8 x 23,31 x 6,5 cm.

LR1126

3830 Kč

Robot - Artie Max Děti se seznamují se základy programování v 5 programovacích jazycích - Blockly, Snap!, JavaScript, Python a C++. Po naprogramování dokáže Artie kreslit, pomocí přiložených fixů. Robot Artie Max je skvělou pomůckou při poznávání světa programování. Rozměr: 18 x 17 x 13 cm.

66

POŠTOVNÉ ZDARMA

dle obchodních podmínek

Powered by