Nomiland katalóg 2023-2024 - Základné školy

ROBOT KITT Kitt je všestranný sprievodný robot do triedy. Umožňuje študentom pracovať nezávisle a zhromažďovať svoje dôkazy o pokroku. Učitelia môžu efektívne rozlišovať personalizáciu pomocou zdrojov na každom zariadení. Inklúzia a dostupnosť sú základom Kittovho dizajnu. Učitelia sú schopní prispôsobiť každého Kitta potrebám jeho používateľa prostredníctvom nastavenia hlasitosti a jasu, plného ovládania spätnej väzby a využívania hlasových pokynov. Na stredovom tlačidle obsahuje Braillovu bunku pre jednoduché použitie. Kitt sa správa ako flash pamäťová karta. Po pripojení k počítaču, buď pomocou USB kábla (dodáva sa) alebo dokovacej stanice, môžu učitelia presúvať audio, video a obrazové súbory priamo do robota. Tie si potom môžete prezerať alebo počúvať aj pomocou ovládacích prvkov na Kittovom bruchu. Žiaci môžu zaznamenať zvukovú odpoveď priamo v Kittovi, počas nahrávania sa Kittove oči pozerajú na žiaka a motivujú ho. Žiaci môžu svoju prácu dokončiť ručne (vyrábať, maľovať, písať do knihy alebo na mini tabuľu) a použiť Kitta k vyfotografovániu svojich prác. Keď je zvolený režim fotografie, Kitt odpočíta 3,2,1 a zobrazí fotoaparát na svojom displeji. Snímky je možné v prípade potreby zobraziť a odstrániť pomocou ponuky Kitts. Ak je aktivita dynamickejšia, napríklad hra na nástroji, predvádzanie tanečnej rutiny, dokončenie vedeckého experimentu, alebo ak to študent potrebuje, môže byť vhodnejší videozáznam. Keď sa žiaci rozhodnú nahrať video, Kitt odpočíta 3,2,1 a zobrazí záznam videa na svojej obrazovke.

TS10363IT

149,00 €

Robot Kitt Sprievodný robot do triedy so zabudovaným mikrofónom, kamerou a reproduktorovým systémom. Kombinácia jedinečného súboru funkcií komunikácie, pohody a nezávislého učenia. Robot je univerzálny zdroj pre učiteľov - pomáha žiakom samostatne sa zlepšovať a učiteľom tak ušetrí čas. Zároveň podporuje učenie sa v 21. storočia a sebavedomie aj pre neskorší život. Súčasťou je 8GB SD karta. Výška: 13,5 cm. Šírka: 8 cm.

TS10367IT 59,00 € Robot Kitt - dobíjacia dokovacia stanica Trojcestná dokovacia stanica bola navrhnutá tak, aby hladko zapadla do interiéru vašej triedy. Dodávané s 2 m USB káblom, ktorý umožňuje trvalé pripojenie k počítaču učiteľa. Všetky tri Kitty je možné nabíjať súčasne a dáta je možné preniesť na toľko Kittov, koľko ich je v stanici. Rozmer: 39 x 13,5 x 3,9 cm.

67

Powered by