Nomiland katalóg 2023-2024 - Základné školy

Informatika, interaktívna technika

OTI-BOT Oti-Bot má mnoho rôznych funkcií, ktoré môžu deti naprogramovať na tabletovom zariadení. Funkcie: - dráhy na diaľkové ovládanie pre pohyb - sledovač línie umožňujúci Oti-Botovi sledovať čiernu čiaru - farebný senzor, ktorý umožňuje Oti-Botovi rozpoznať a reagovať, keď sa pohybuje nad vybranou farbou - držiak pera, ktorý možno zdvihnúť a spustiť na kreslenie tvarov - LED bruško schopné zmeny farby - 12 rôznych programovateľných emócií, ktoré sa prejavia prostredníctvom výrazu tváre a tiež podľa farby LED bruška - dotykové senzory na chrbte Oti-Bota rozpoznajú, kedy bol Oti-Bot pohladený - pohyblivý klobúčik hlavy - fotoaparát, ktorý možno použiť na živé vysielanie, fotografovanie a natáčanie videoklipov, čítanie QR kódov a má tiež funkciu na rozpoznávanie tváre - mikrofón, ktorý možno použiť na nahrávanie a živé vysielanie zvuku alebo detekciu zvukov ako vstupu. Oti-Bot dokáže rozpoznať hlasitosť a tón. - vysokokvalitný reproduktor na prehrávanie nahratého zvuku alebo zvukov v rámci zvukovej knižnice Oti-Bota

Vzdelávanie v 21. storočí Komunikácia: Deti sú schopné diskutovať a vysvetľovať programovacie kroky Oti-Botovej cesty a zároveň skúmať jazyk v rámci učebných osnov, ako je napríklad pozičný jazyk v matematike. Spolupráca: nastavte deťom značnú škálu výziev, aby mohli spolupracovať pri zdieľaní nápadov a riešení problémov. Kreativita: Oti-Bot nabitý funkciami poskytuje deťom slobodu plánovať a byť kreatívny vo svojich rozhodnutiach, pričom má pod kontrolou mnohé svoje činy a reakcie. Kritické myslenie: Vstavaná kamera a mikrofón Oti-Bota tiež umožňujú deťom zaznamenať ich myšlienky, nápady a vysvetlenia, čo deťom dáva možnosť rozpamätať sa a zhodnotiť.

TS10287IT

840,00 €

Robot Oti-Bot Oti-bot je doposiaľ najpokrokovejší programovateľný robot! Podporte študentov pri objavovaní riadiacej technológie prostredníctvom ich skúmania pokročilejších programov, tým že prevezmete plnú kontrolu nad Oti-Botovým všestranným súborom vstupov a výstupov, čím Oti-Bot ožije. Rozmer: 30,8 x 23,31 x 6,5 cm.

LR1126

145,00 €

Robot - Artie Max Deti sa zoznamujú so základmi programovaniía v 5 programovacích jazykoch - Blockly, Snap!, JavaScript, Python a C++. Robot Artie Max je skvelou pomôckou pri spoznávaní sveta programovania. Po naprogramovaní dokáže Artie kresliť, pomocou priložených fixiek. Rozmer: 18 x 17 x 13 cm.

66

POŠTOVNÉ ZDARMA

podľa obchodných podmienok

Powered by