Nomiland katalóg 2023/2024 - Nábytok

Prečo si vybrať Čarovný nábytok

Kvalita

1

Pri výrobe nábytku a nábytkových elementov sú používané špičkové mechanizmy a vysokokvalitné materiály. Drevotrieskové a MDF dosky o hrúbke až 18 mm, ABS hrany o hrúbke až 2 mm a vysokokvalitné nábytkové fólie.

Jedinečnosť

2

Pestré, detské farby fólie, netradičné úchyty, motívy vzorov rozličných tém vytvárajúcich 3D efekt.

Dizajn

3

Nadčasový a moderný vzhľad nábytku. Používame excentre a preto nie sú viditeľné žiadne vonkajšie spoje. Všetky skrinky majú výrez na podlahovú lištu.

Variabilita

4

Rovnakú skrinku je možné použiť ako zásuvkovú, s dvierkami alebo s poličkami. Výber z 8 farieb a množstva frézovaných vzorov ponúka možnosť zostaviť si nábytkové zostavy podľa vlastných predstáv. Rozličné veľkosti a typy skriniek, šatní, dekorácií, ležadiel, knihovničiek...

Funkčnosť

5

Nábytok slúži potrebám detí, rodičov i učiteľov. Je dizajnovo prispôsobený na široké použitie v predškolských a školských zariadeniach, ale taktiež sa ním dajú vytvárať kompletné detské izby plné fantázie.

3D Efekt vzorov

6

Použité mechanizmy pri výrobe vytvárajú frézované motívy, ktoré dodávajú každému nábytkovému elementu nádych plastičnosti, hravosti a vytvárajú tak priestorový efekt.

Bezpečnosť

7

Všetky dvierka sú vybavené systémom tichého zatvárania, zásuvky obsahujú poistku proti vypadávaniu, skrinky a šatne majú zabezpečenie proti poškriabaniu podlahy. Vďaka vysokej kvalite a bezpečnosti, nábytok získal Certifikát o tom, že spĺňa európsku normu bezpečnosti.

Predĺžená záruka

8

Záruka až 5 rokov na celú sériu “Čarovný nábytok”.

30

ZDARMA!

Doprava nábytku

už od 1 200 €

Powered by