Nomiland katalog 2023/2024 - Nábytek

Proč si vybrat Kouzelný nábytek

Kvalita

1

Při výrobě nábytku a nábytkových elementů jsou používány špičkové mechanismy a vysoce kvalitní materiály. Dřevotřískové a MDF desky o tloušťce až 18 mm, ABS hrany o tloušťce až 2 mm a vysoce kvalitní nábytkové fólie.

Jedinečnost

2

Pestré dětské barvy fólie, netradiční úchyty, motivy vzorů rozličných tem vytvářejících 3D efekt.

Design

3

Nadčasový a moderní vzhled nábytku. Používáme excentry a proto nejsou viditelné žádné vnější spoje. Všechny skříňky mají výřez na podlahovou lištu.

Variabilita

4

Stejnou skříňku je možné použít jako zásuvkovou, s dvířky nebo s poličkami. Výběr z 8 barev a množství frézovaných vzorů nabízí možnost sestavit si nábytkové sestavy podle vlastních představ. Různé velikosti a typy skříněk, šaten, dekorací, ležadel, knihovniček, atd…

Funkčnost

5

Nábytek slouží potřebám dětí, rodičů i učitelů. Je dizajnově přizpůsobený k širokému použití v předškolních a školních zařízeních, ale rovněž se s ním dají vytvářet kompletní dětské pokoje plné fantazie.

3D Efekt vzorů

6

Použité mechanizmy při výrobě vytvářejí frézované motivy, které dodávají každému nábytkovému elementu nádech plastičnosti, hravosti a vytvářejí tak prostorový efekt.

Bezpečnost

7

Všechna dvířka jsou opatřeny systémem tichého zavírání, zásuvky obsahují pojistku proti vypadávání, skříňky a šatny mají zabezpečení proti poškrábání podlahy. Díky vysoké kvalitě a bezpečnosti, nábytek získal Certifikát o tom, že splňuje evropskou normu bezpečnosti.

Prodloužená záruka

8

Záruka až 5 let na celou sérii “Kouzelný nábytek”.

30

ZDARMA!

Doprava nábytku

již od 43 000 Kč

Powered by