Nomiland katalog 2023/2024 - Nábytek

Polštářek, kapsa a nálepka s kouzelným motivem pro každé dítě Doplnili jsme motivy fréz z "Kouzelného nábytku" na Polštářky a na Kapsy na boty. Odteď mohou mít děti svůj obrázek na všem, co ve škol - ce používají a co patří pouze jim. Díky tomu získají děti pocit větší samostatnosti a důležitosti. Na výběr je 53 krásných motivů - každé dítě si určitě vybere svůj jedinečný obrázek.

Polštářky s Kouzelným motivem Rozměr: 35 x 35 cm. Cena je za 1 ks. Lze je prát při teplotě 40°C. Vyberte si motiv polštářku dle příslušného kódu z vedlejší str.

Kapsy na boty s Kouzelným motivem Rozměr: 25 x 30 cm. Cena je za 1 ks. Lze je prát při teplotě 40°C. Vyberte si motiv kapsy dle příslušného kódu z vedlejší str.

Cena: 165 Kč Objednávkové kódy naleznete na následující str.

Cena: 112 Kč Objednávkové kódy naleznete na následující str.

Nálepky do šatny - kulaté Více info na str. 139.

Len ka

Který bude ten můj?

Mám můj obrázek! Více info na str. 35

Každé dítě může mít díky „Kouzelnému nábytku“ vlastní obrázek (značku) k označení všech svých věcí. Usnadňuje jim to například najít svůj kelímek.

• Mají různé funkce! • Můžete si je pohodlně prolistovat, ať jste kdekoli! • Vždy aktuální online katalogy, najdete na: www.nomiland.cz/ pro-vas/online-katalogy

• Stále aktuální a kompletní nabídku produktů najdete na:

140

ZDARMA!

Doprava nábytku

již od 43 000 Kč

Powered by