Nomiland katalógus 2023-2025

Művészeti nevelés

Kézműves szekrények

Juhar színű forgácslapból készült szekrények. Az oldalsó lapok kiváló minőségű, ellenálló, mosható fóliával bevont MDF lapokból készültek, 8 különböző színből és 53 mintából választhatnak, melyet a következő oldalon megtekinthet. A kerekeknek köszönhetően a szekrények egyszerűen áthelyezhetők. (A csomag 4 db kereket tartalmaz, ebből kettő lefékezhető).

szín JUHAR

SO2/ szín kód/ minta kód 

65 200 Ft

Gurulós kézműves szekrény A szekrény felső része kivehető rekeszekkel van ellátva, mely megkönnyíti festék vagy víz áthelyezését anélkül, hogy kiöntenénk. Méret: 78 x 40 x 73,5 cm.

Szín kód

Szín

kék

M

vanília

V

zöld

Z

sárga

L

narancssárga

O

piros

C

natúr

N

fehér

W

Gurulós kézműves szekrény A kézműves szekrény kialakításában és méreteiben nagyon praktikus és maximálisan kihasználható. A felső része rekeszekkel ellátott, mely megkönnyíti a festék, víz, stb. biztonságos szállítását. A kerekeknek köszönhetően az áthelyezése nagyon egyszerű, a négy kerékből kettő lefékezhető. Az alsó polc (mérete: 60 x 44 cm) nagyobb méretű papír, rajzlap tárolására alkalmas. A kisebb, keskeny polcokba akár az általunk kínált tárolóedényeket is behelyezheti. A szekrény oldalsó részén található tároló rész kiváló papírtekercsek, térképek, stb. elhelyezésére. A szekrény kiváló minőségű, bükk színű, laminált forgácslapból készült.

szín BÜKK

A műanyag tárolóedények külön rendelhetők, különböző színekben kínáljuk.

UZ100101 58 190 Ft Gurulós kézműves szekrény

A KATALÓGUS 643. old.

Méret: 75 x 80 x 44 cm (hossz x magas x mély ).

638

400.000 Ft feletti bútorrendelés esetén szerelés és szállítás INGYENES

Powered by