Nomiland katalógus 2021-2023 - Bútorok

Biztonsági tartozékok és torlaszok Kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Ez a szabály világszerte érvényes. A kíváncsi és élénk gyerekek, akik minden igyekezettükkel a világ megismerésén dolgoznak, nagy örömet jelentenek, de néha nagy odafigyelést is igényelnek. Az otthonaikban és az óvodákban különféle veszélyek fenyegethetik a gyerekeket - éles élek, hálózati dugaljak, veszélyes tartalmú szekrények és fiókok, tűzhely, stb. Ezért biztonsági tartozékokat és torlaszokat kínálunk Önöknek, amelyek segítségével megelőzhetik a sérüléseket és baleseteket. A kiegészítőink nemcsak az otthonokban, hanem az óvodákban, játszószobákban és azokban a helyiségekben is felhasználásra találhatnak, amelyekben kisgyermekek tartózkodnak. Általánosságban elmondtató ezekről a termékekeről, hogy a használatuk egyszerű a felnőttek számára, a gyermekek számára viszont bonyolult.

VTQ2880D

1 490 Ft

VTQ2882B

990 Ft

VT51037

1 195 Ft

Becsapódás gátló Megvédi a gyerekeket az ujjaik

Kettős zár fiókokra Segít megakadályozni, hogy a gyerekek kinyissák a szekrényeket és fiókokat. A használata nagyon egyszerű a felnőttek számára, a gyermekek számára viszont bonyolult. A zár felszerelése

Becsapódás gátló 2 Megvédi a gyerekeket az ujjaik becsípésétől, és megakadályozza az ajtó véletlen bezáródását. A termék kemény gumiból készült. A csomagolás tartalma: 1 db.

becsípésétől, és megakadályozza az ajtó véletlen bezáródását. A fémlap műanyag végződésekkel rendelkezik, ezek biztosítják a padlóhoz való rögzülését. A csomagolás tartalma: 1 db.

csavarozással oldható meg. A csomagolás tartalma: 2 db.

VTQ2882G

1 130 Ft

VTQ2881D

770 Ft

VTQ2881B

1 030 Ft

Sarokzár Segít megakadályozni, hogy a gyerekek a szekrények és háztartási gépek ajtajait kinyissák. A használata nagyon egyszerű a felnőttek számára, a gyermekek számára viszont bonyolult. A felszerelése öntapadó ragasztóval oldható meg. A csomagolás tartalma: 1 db.

Biztonsági dugó konnektorba - Hosszúkás A vakdugó megakadályozza, hogy a gyermek megérinthesse az aljzat veszélyes részeit. A dugó megfelel tüskével rendelkező konnektorokhoz is. A csomagolás tartalma: 12 db.

Biztonsági dugó konnektorba - Kerek A vakdugó megakadályozza, hogy a gyermek megérinthesse az aljzat veszélyes részeit. A dugó megfelel tüskével rendelkező konnektorokhoz is. A csomagolás tartalma: 12 db.

VT51022

1 165 Ft

VTQ2889C

1 390 Ft

VT51019

1 335 Ft

Ajtózár 2 A zár segít megakadályozni, hogy a gyerekek kinyissák a szekrények, hűtő, mikrohullámú sütő és más háztartási elektromos készülékek ajtóit. Nem alkalmas a sütő ajtajára, vagy egyéb melegedő ajtókra. A csomagolás tartalma: 1 db.

Ajtózár 3 A zár segít megakadályozni, hogy a gyerekek kinyissák a különböző szekrények ajtóit (ruhás, fürdőszobai, konyhapult, stb.). A felhelyezése igazán egyszerű, fel kell helyezni a fogantyúkra, és meg kell húzni. A csomagolás tartalma: 1 db.

Rugalmas ajtózár A zár segít megakadályozni, hogy a gyerekek kinyissák a különböző szekrények ajtóit (ruhás, fürdőszobai, konyhapult, stb.). A csomagolás tartalma: 1 db.

446

400.000 Ft feletti bútorrendelés esetén szerelés és szállítás INGYENES

Powered by