Nomiland katalógus 2021-2023 - Bútorok

MIÉRT PONT A VARÁZS BÚTOR?

Rendeltetése

Minőség

5.

1 .

= a bútor elsősorban a gyerekek, szülők és a tanárok igényeit szolgálja. A sorozat bútorainak minden olyan tulajdonsága megvan, amelyek ideálissá teszik az iskolák és óvodák számára. Különböző tárgyak tárolására, gyerekek műveinek kiállítására, játékra, munkára szolgálnak... = mart mintázat, mely játékos hatást kölcsönöz a bútoroknak. 3D hatású minták Biztonság = csendesen és biztonságosan zárható ajtók, biztosítékkal ellátott fiókok, az öltözőszekrények talpán csúszásgátló, mely a padló felületét is megvédi. A bútorok az európai úniós biztonsági előírásoknak igazoltan megfelelnek. Hosszabbított Garancia = 3 év garancia a teljes Varázs bútor bútorcsaládra.

= kiváló minőségű fóliák, 2 mm vastag ABS élek, 18 mm vastag forgácslapok, a bútorok és bútor elemek elsőren- dű, kiváló berendezések segítségével készültek.

Egyedi

2.

6.

= tarka fóliák, különleges fogók, különböző 3D minták

7.

Különleges

3.

= rejtett összekötő elemek, modern dizájn.

Variálhatóság

4.

8.

= ugyanaz a szekrény használható ajtókkal, fiókkal vagy polcokkal. 8 különböző szín és többféle mart minta. A szekrénysor saját elképzelés szerint kombinálható. Különböző méretű szekrények, öltöző bútorok, dekorációk, ágyak, könyvespolcok...

...gyerekek és felnőttek által is kedvelt !

Magyarázat:

MDF LAP - Az MDF közepesen kemény, könnyen

ABS élzár - Az ABS élzár asztalok, szekrények, polcok és más bútorok éleinek esztétikai és biztonsági használatára szolgál. Higiénikus, egészségre nem káros, víz és szennyeződés ellenálló, ütésálló műanyagból készül. A Varázs bútoroknál használt ABS élzár 2 mm vastagságú. Csendes és biztonságos zárhatóság - Az ajtópántok fékező mechanizmussal vannak ellátva, így akár a legkisebbek is biztonsággal nyithatják, zárhatják. Ennek köszönhetően a bútor nem rongálódik.

megmunkálható, préselt farost lemez, mely teljes mértékben helyettesíti a masszív fát. Ajtók, fiókok, tároló rekeszek, ágyak előlapjai és a fali deko- rációk készítésére használják, amely bútor fóliával van bevonva. A Varázs bútorok 18 mm vastag MDF lapból készülnek. Fólia - Neves cégek bútorfóliáit alkalmazzuk, amelyek többek között kopásállóak és könnyen tisztítható- ak. Marás - Az úgynevezett CNC marással különböző mintákat alakíthatunk ki az MDF lapok felületén.

16

400.000 Ft feletti bútorrendelés esetén szerelés és szállítás INGYENES

Powered by