Nomiland katalógus 2021-2023 - Bútorok

Varázs bútor

A bútorok tervezésénél a fő cél a különleges, színes, kombinálható, egyedi bútorok megalkotása volt, amelyek elemei az ügyfelek igényei szerint szabadon kombinálhatók. A kiváló minőségű anyagokból előállított bútorok hosszú élettartammal rendelkeznek. A varázsbútor alap darabjai: szekrények, öltözők, gurulós szekrények, ágyak, melyek szerkezete juhar vagy juhar és fehér színű forgácslapból, előlapja 18 mm vastag MDF lapból készült, mely teljes mértékben pótolja a valódi fát. Ezáltal a bútorok különleges, exkluzív, ragyogó hatással rendelkeznek. Az MDF lap vízálló fóliával van bevonva. Az ajtókra és előlapokra 53 különböző mart mintából választhat.

Árnyalat

vanília

narancssárga

zöld

natúr

juhar

juhar

sárga fehér Az ajtók, fiókok és tároló rekeszek 7 különböző színben és natúr színben kaphatóak natúr szín: - Kiemeli a bútorcsalád eleganciáját - Ideális választás a természetes hatást kedvelő ügyfeleink számára - A natúr szín tökéletesen kiemeli a juhar árnyalatot, amelyből a bútorok készülnek piros kék

fehér

Forradalmian új 3d hatású marás

53 különböző ajtó, fiók és tároló minta ...

a szekrénydarabok különféleképpen variálhatóak.

29 féle ajtó minta (nagy)

Átlagon felüli minőség

szegélyléc kivágással ellátott alsó rész.

- 2 mm vastagságú ABS élzár - 18 mm vastagságú forgácslapok

rejtett összekötő és kapcsoló elemek.

A bútorok hátoldala kemény, farost lemezből készül, mely erősíti a bútor stabilitását.

- 18 mm vastagságú MDF lapok

Habszivacs ülőkék, puffok, babzsák fotelek = ideális kiegészítők, melyek további használati lehetőségeket kínálnak varázs bútorainkkal.

12

400.000 Ft feletti bútorrendelés esetén szerelés és szállítás INGYENES

Powered by