Nomiland katalógus 2021-2023

A katalógus érvényessége: 2021.09.01 - 2023.08.31 Az anyagok és a szállítási költségek, folyamatos, kiszámíthatatlan emelkedése okozta helyzet miatt, a termékek ára változhat a katalógus érvényessége alatt. Az aktuális, érvényes árak a www.nomiland.hu weboldalon találhatóak. Elnézést az esetleges kellemetlenségekért.

35 000 Ft FELETTI RENDELÉS ESETÉN AZ ALÁBBI KATEGÓRIÁK TERMÉKEIRE ÉRVÉNYES: - MŰVÉSZETI NEVELÉS - SZEREPJÁTÉK - FEJLESZTŐ SEGÉDESZKÖZÖK ÉS JÁTÉKOK - MOZGÁSFEJLESZTŐ ESZKÖZÖK (kivéve a habszivacs készleteket) - ZENEI NEVELÉS

Érvényes: 2021.9.1-től - 2021.11.15-ig

* Akciónkat felhasználhatlja a tematikai játékok, didaktikai segédeszközök, művészeti nevelés, zenei nevelés és mozgásfejlesztő segédeszközök kategóriájában (nem érvényes a bútor és habkonstrukciókra).

(További info. a katalógus 910 old.)

SZÉLESKÖRŰ VÁLASZTÉK Széleskörű termékkínálatunk magába foglalja a bölcsödék, óvodák és alapiskoláknak szóló termékeket. Vásárlóink kéréseinek igyekszünk eleget tenni évről évre, ezért folyton bővítjük a termékválasztékainkat vevőink igényei szerint,melyek inovatívak. Legfontosabb a gyerekek és vásárlóink elégedettsége. NOMILAND KLUB Megjutalmazzuk hűséges vásárlóinkat. Minden tőlünk vásárolt termék után klubpontot írunk jóvá az Ön Nomiland Klub számlájára.

MINŐSÉGI TERMÉK Nagy odafigyeléssel, szakértelem és didaktikai érték alapján válogatjuk katalógusunk termékeit. Jó minőségű és okleveles termékeink az óvodás és iskolás korosztályok számára készültek.Ennek köszönhetően legjobb minőségű, hosszú élettartamú és biztonságos termékeket tudunk nyújtani. Bútoraink dizájn és gyártás szempontjából a gyerekekre való tekintettel készültek. MINDEN EGY HELYEN Mindenhez egy helyen és a legjobb áron juthat hozzá - nem fizet rá a kiszállításnál , további előnyökre tehet szert.

2

Powered by