Nomiland catalog 2023-2025

Benzi de siguranță pentru ușă Aceste benzi sunt recomandate în instituțiile preșcolare pentru prevenirea rănirilor. Statisticile arată că prinderea degetelor în ușă este unul dintre cele mai întâlnite accidente în cazul copiilor de până la 5 ani, care au nevoie de îngrijiri specializate. Urmați și dvs. școlile europene, care se ocupă de siguranța elevilor lor.

Aveți grijă de siguranța copiilor în instituțiile preșcolare, grădinițe școli dar și acasă.

AV11012

155 lei

Benzi de siguranță pentru ușă Pachetul conține 2 benzi de siguranță fabricate din plastic rezistent dar și flexibil. Benzile de siguranță se montează ușor pe ușă și pe tocul uși. Montajul durează max 6 min. Benzile sunt prevăzute cu părți autocolante, dar pentru o siguranță mai mare se pot fixa în plus și cu cuișoare. Sunt ideale pentru toate ușile de grosime de până la 5 cm. După montaj trebuie respectat un unghi de deschidere a ușii de max 110°. Lungimea benzii: 1,2 m.

AV00209

230 lei

Protector de colț - Creion Creion masiv și rezistent la apă, fabricat din poliuretan cu o suprafață netedă va proteja fiecare copil de rănire în cazul lovirii de colțuri. Este ideal pentru utilizarea în interior dar și exterior, materialul este ignifug, și rezistent la temperaturi între -20°C + 80 °C. Se fixează cu ajutorul siliconului, acesta nu face parte din pachet. Dimensiuni: 100 x 7 x 7 cm. Categoria de vârstă: 0+

AV00469 50 lei Opritor de siguranță pentru ușă - picioruș Opritor de ușă autoadeziv care ve ține ușa deschisă sau va bloca lovirea ușii de perete. Ideal pentru ușile care se află la o distanță de 0,5 - 2,5 cm de podea. Datorită suprafeței autoadezive, se poate dezlipi, și lipi din nou în altă parte. Dimensiuni: 11,6 x 9 cm. Categoria de vârstă: 0+

ü

AV00179

50 lei

Opritor de siguranță pentru ușă - Mânuță Datorită acestui opritor de spumă pentru ușă, degetuțele copiilor vor rămâne în siguranță. Opritorul se poate fixa pe ușă atât pe partea verticală cât și orizontală, fără să fie nevoie să îl lipiți în alt loc. Prin apăsarea pe butonul albastru puteți ușor roti mânuța în altă direcție și astfel puteți închide ușa sau din contră să blocați închiderea. Se fixează cu ajutorul benzii autocolante care se află pe mânuță.

Dimensiuni: 12 x 10 cm. Categoria de vârstă: 0+

TRANSPORT GRATUIT

Cu NOMILAND ieșiți pe plus!

La comenzi de mobilier în valoare de peste 5000 lei beneficiați de transport GRATUI T! Mai multe info la pag. 607.

177

La comenzi de peste 5 000 lei beneficiați de TRANSPORT GRATUIT

Powered by