Nomiland katalóg 2022/2023 - Nábytok

Skrinka na Drevené úložné boxy

Špeciálna skrinka je navrhnutá na Drevené úložné boxy z našej ponuky. Výhodou boxov je, že ich môžete zo skriniek jednoducho vybrať a položiť na miesto, kam potrebujete. Do skrinky K53 je možné uložiť celkom 24 Malých boxov, alebo 12 Veľkých boxov. Samozrejme ich môžete kombinovať podľa vlastných potrieb. Do skrinky je možné vložiť aj Poličky PO4, čím si vytvoríte dodatočný policový priestor. Na Drevené úložné boxy je možné využiť aj Skrinky “K4” z našej ponuky (str. 50). Stačí len doplniť Skrinky “K4” o dodatočné Predeľovacie poličky široké a Drevené boxy na ne jednoducho položíte bez použitia Plastových líšt.

Plastové lišty na Drevené úložné boxy sa predávajú samostatne pod objednávkovým kódom KNK2069

odtieň J A V O R

K53 99,00 € Skrinka na Dreve né úložné boxy K53 Do skrinky sú vhodné Drevené úložné boxy Malé a Veľké. Je možné ju doplniť aj Poličkami PO4. Skrinka je vyrobená z drevotriesky v odtieni javor. Rozmer: 78 x 40 x 87 cm.

KNK2069

1,40 €

Plastové lišty - pár Lišty sú vhodné k Dreveným úložným boxom z našej ponuky. Výstupky na lištách umožňujú ich vloženie do predvŕtaných dier na skrinkách. Súčasťou sú aj samorezné skrutky na dodatočné poistenie. Dĺžka: 30 cm

Kód farby

Farba

modrá

M

vanilka

V

zelená

Z

žltá

L

oranžová

O

červená

C

natural

N

biela

W

Drevené úložné boxy sa predávajú bez frézy !

DB1/ kód farby 

14,00 €

DB2/ kód farby 

18,50 €

Drevený úložný box - Malý Pevný drevený box je určený na použitie do Skrinky K53, alebo na položenie do Policových skriniek. Je vyrobený v kombinácii preglejky a MDF čielka, ktoré je potiahnuté vysokokvalit- nou oteruvzdornou fóliou. Súčasťou balenia sú zarážky proti vypadnutiu ako aj dorazy na boxy. Rozmer: 23 x 35 x 6,5 cm.

Drevený úložný box - Veľký Pevný drevený box je určený na použitie do Skrinky K53, alebo na položenie do Policových skriniek. Je vyrobený v kombinácii preglejky a MDF čielka, ktoré je potiahnuté vysokokvalit- nou oteruvzdornou fóliou. Súčasťou balenia sú zarážky proti vypadnutiu ako aj dorazy na boxy. Rozmer: 23 x 35 x 16,5 cm.

PO4

5,50 €

Polička PO4 Polička do Skrinky K53, ktorou si môžete predeliť jej priestor. Je vyrobená z drevotriesky v odtieni javor. Cena je za 1 ks. Rozmer: 37,8 x 23,5 x 1,8 cm.

Súčasťou balenia Drevených úložných boxov sú aj zarážky proti vypadnutiu

58

ZDARMA!

Doprava nábytku

už od 1 500 €

Powered by