Nomiland katalóg 2022/2023 - Nábytok

Bezpečnostné pásiky na dvere Pásiky sú odporúčané na použitie hlavne v predškolských zariadeniach na zabránenie vzniku úrazu. Štatistiky ukazujú, že pricviknutie prstov je jedným z najhlavnejších úrazov detí do 5 rokov, ktoré vyžadujú následné ošetrenie. Nasledujte aj Vy väčšinu európskych škôlok, ktoré dbajú na bezpečnosť svojich školákov.

Postarajte sa o bezpečnosť detí v predškolských zariadeniach, školách, i v domácom prostredí.

ü

û

AV11012

24,00 €

Bezpečnostné pásiky na dvere Balenie obsahuje 2 kusy bezpečnostných pásikov vyrobených z odolného, no poddajného plastu. Bezpečnostné pásiky sa jednoducho montujú na dvere a dverovú zárubňu. Montáž trvá nanajvýš 6 min. Pásiky sú vybavené samolepiacou časťou, no pre väčšiu bezpečnosť je možné ich poistiť klincami. Sú vhodné pre všetky typy dvier s hrúbkou do 5 cm. Po namontovaní je nutné dodržiavať maximálny uhol otvorenia do 110 °. Dĺžka pásikov: 1,2 m.

AV00179

9,00 €

Bezpečnostná zarážka do dverí - biela rúčka Vďaka tejto penovej zarážke do dverí, ostane každý detský prštek bez zranenia. Zarážku je možné umiestniť do dverí horizontálne aj vertikálne bez toho, aby ste ju museli prelepovať na iné miesto. Stlačením modrého krúžku ľahko otočíte rúčku do iného smeru, čím môžete dvere zatvoriť alebo naopak zabezpečiť pred pribuchnutím. Na zárubňu alebo dvere sa upevňuje pomocou obojstrannej lepiacej pásky,

AV00469

9,00 €

Bezpečnostná zarážka do dverí - červená nôžka Samolepiaca zarážka do dverí, bezpečne udrží každé dvere otvorené. Vhodná je na vnútorné použitie na dvere vo výške 0,5 - 2,5 cm od podlahy. Vďaka samolepiacej vrstve je možné ju odlepiť a opätovne použiť.

AV00209

40,00 €

Chránič rohov - Ceruzka Vodeodolná, masívna ceruzka vyrobená z polyuretánu s hladkým povrchom, ochráni každé dieťa pred úrazom, ako aj každý roh. Vhodná je na vonkajšie aj vnútorné použitie, materiál je nehorľavý, odolný voči teplotám -20°C + 80°C. Upevňuje sa pomocou silikónu, ktorý nie je súčasťou balenia. Rozmer: 100 x 7 x 7 cm. Veková kategória: 0+

ktorá je na zarážke. Rozmer: 12 x 10 cm. Veková kategória: 0+

Rozmer: 11,6 x 9 cm. Veková kategória: 0+

360

ZDARMA!

Doprava nábytku

už od 1 500 €

Powered by