Nomiland katalóg 2022/2023 - Nábytok

Prečo si vybrať Čarovný nábytok

rokov

Funkčnosť

Kvalita

5.

1 .

= nábytok slúži potrebám detí, rodičov i učiteľov. Je dizajnovo prispôsobený na široké použitie v predškolských a školských zariadeniach, ale taktiež sa ním dajú vytvárať kompletné detské izby plné fantázie. Slúži na uskladnenie akýchkoľvek predmetov, na prezentáciu detských diel, na hru, prácu...

= použité vysokokvalitné materiály, nábytkové fólie, ABS hrany o hrúbke až 2 mm, drevotrieskové dosky o hrúbke až 18 mm, špičkové mechanizmy použité pri výrobe nábytku a nábytkových elementov.

Jedinečnosť

3D EFEKT vzorov

2.

6.

= pestré, detské farby fólie, netradičné úchyty, motívy vzorov rozličných tém vytvárajúcich 3D efekt.

= použité mechanizmy pri výrobe vytvárajú frézované motívy, ktoré dodávajú každému nábytkovému elementu nádych plastičnosti a hravosti.

Dizajn

3.

Bezpečnosť

7.

= použité sú skryté spoje (excentre), teda žiadne navonok viditeľné komponenty. Nadčasový a moderný vzhľad.

= všetky dvierka sú vybavené systémom tichého zatvárania, zásuvky obsahujú poistku proti vypadávaniu, skrinky a šatne majú zabezpečenie proti poškriabaniu podlahy. Vďaka vysokej kvalite a bezpečnosti, nábytok získal Certifikát o tom, že spĺňa európsku normu bezpečnosti.

Variabilita

4.

= rovnakú skrinku je možné použiť ako zásuvkovú, s dvierkami, alebo iba s poličkami. Výber z 8 farieb a množstva frézovaných vzorov ponúka možnosť zostaviť si nábytkové zostavy podľa vlastných predstáv. Rozličné veľkosti a typy skriniek, šatní, dekorácií, ležadiel, knihovničiek...

= až 5 rokov na celú sériu “Čarovný nábytok”. Predĺžená záruka

8.

Nábytok, ktorý rozžiari oči deťom i dospelým !

Vysvetlenie pojmov:

Doska MDF - plnohodnotná náhrada masívneho dreva. MDF je stredne tvrdá lisovaná drevovláknitá doska s takmer homogénnou štruktúrou a dobrou opracovateľnosťou. Pri výrobe dvierok, čiel zásuviek, čiel kontajnerov, čiel ležadiel a nástenných dekorácíí sa používa práve MDF doska, ktorá je potiahnutá fóliou. Pri výrobe “Čarovného nábytku” sú použité MDF dosky s hrúbkou až 18 mm. Fólia - používame vysokokvalitné nábytkové fólie od renomovaných výrobcov. Medzi ich vlastnosti patria oteruvzdornosť, pevnosť a ľahká možnosť čistenia, nakoľko fólie sú umývateľné. Frézovanie - frézovanie je použité pri vytváraní vzorov na MDF doskách. Pri tejto činnosti sú používané mechanizmy (CNC frézy), ktoré dokážu naše predstavy posunúť do podoby hotového výrobku.

ABS hrana - ABS hrany sa používajú pri výrobe stolov, skríň, poličiek a iných nábytkových elementov ako estetické a funkčné ukončenie. Sú vyrobené z plastu, sú hygienicky a zdravotne nezávadné, odolné voči nečistote a mastnote, vodeodolné, stálofarebné a majú veľkú nárazovú pevnosť. Pri výrobe “Čarovného nábytku” sú použité vysoko kvalitné ABS hrany s hrúbkou až 2 mm. Tiché zatváranie dvierok - všetky dvierka „Čarovného nábytku” sú vybavené systémom tichého zatvárania. Závesy na dvierkach obsahujú zabudovaný spomaľovací tlmič, vďaka ktorému plní tento nábytok vysokú bezpečnostnú úlohu, keď s ním manipulujú aj tie najmenšie deti. Vďaka tomuto spôsobu sa nábytok nepoškodí ani pri nešetrnom zatváraní.

30

ZDARMA!

Doprava nábytku

už od 1 500 €

Powered by