Nomiland katalóg 2022/2023 - Nábytok

Čarovný nábytok Hlavnou myšlienkou pri tvorbe Čarovného nábytku bolo vytvorenie jedinečného, žiarivého nábytku s možnosťou ľubovoľnej kombinácie jednotlivých nábytkových elementov pre vytvorenie skriniek a zostáv podľa požiadaviek zákazníka. Pri výrobe sú použité vysoko kvalitné materiály, ktoré zaručujú dlhovekosť pri užívaní nábytku. Základom Čarovného nábytku sú skrinky, šatne, vozíky na kolieskach a ležadlá, ktorých nosné konštrukcie (korpusy) sú vyrobené z laminovanej drevotriesky v odtieni javor a javor / biela. V dekore javor došlo k jemnému rozdielu v odtieni, pretože sme zmenili dodávateľa materiálu, čo však nie je dôvodom na reklamáciu. Nábytok pôsobí exkluzívne, sviežo a žiarivo. Dvierka, čelá zásuviek, kontajnerov, vozíkov a ležadiel sú vyrábané z 18 mm hrubej MDF dosky, ktorá je plnohodnotnou náhradou masívneho dreva. Doska je následne potiahnutá vodeodolnou nábytkovou fóliou. Na všetky dvierka a čelá je možné umiestniť frézovaný vzor (na výber 53 vzorov).

rokov

séria v odtieni

vanilka

oranžová

zelená

natural

Javor

Javor

žltá biela Dvierka, zásuvky a kontajnery do Série ČAROVNÝ NÁBYTOK ponúkame v 7 farbách a v prírodnom odtieni natural červená modrá Hlavnou devízou tohto jedinečného nábytku je jeho rozmanitosť v ponúkaných produktoch, farbách a frézovaných vzoroch, ktoré si môžete ľubovoľne kombinovať a vytvárať tak zostavy podľa vlastných predstáv. odtieň Natural: zdôrazňuje eleganciu celej nábytkovej série / ideálna voľba pre zákazníkov, ktorí preferujú prírodný dizajn / odtieň natural je dokonalou imitáciou odtieňu javor, z ktorého sú vyrobené skrinky

BIELA

fréza dodáva čarovnému nábytku 3D efekt

29 vzorov na dvierka 4-blok DKT na dvierka, kontajnery, zásuvky... výber z 53 vzorov

Obrovská variabilita vo výbere nábytkových elementov

NOVINKA Dvierka 1-blok, Dvierka 2-blok, Dvierka 3-blok, Dvierka 4-blok a dvierka ku Multifunkčnej skrini už aj so zámkom! Viac info nájdete na stranách pri jednotlivých skrinkách a dvierkach.

NADŠTANDARDNÁ KVALITA

- ABS hrany o hrúbke až 2 mm - drevotrieskové dosky o hrúbke až 18 mm

Žiadne viditeľné

vonkajšie spoje - TOP kvalita !

Zadná stena skriniek je vyrobená z tvrdej drevovláknitej dosky, ktorá zabezpečuje dodatočnú stabilitu skriniek

- MDF dosky o hrúbke až 18 mm

Všetky skrinky majú výrez na podlahovú lištu

Molitanové sedačky, taburetky, sedacie vaky = ideálny doplnok, ktorý rozširuje možnosti využitia série Čarovný nábytok.

26

ZDARMA!

Doprava nábytku už od 1 500 €

Powered by