Nomiland katalóg 2022/2023 - Nábytok

KVALITA PRODUKTOV

NAJŠIRŠÍ, NAJKOMPLEXNEJŠÍ SORTIMENT

Tovar do nášho katalógu vyberáme s ohľadom na odbornosť a didaktickú hodnotu. Produkty sú od renomovaných výrobcov a ich kvalitu neustále sledujeme. Máme kvalitný a certifikovaný sortiment určený pre deti predškolského a školského veku. Na výrobu nábytkového sortimentu sú využívané iba kvalitné materiály a spojovacie komponenty, ktoré podliehajú prísnej kontrole a spĺňajú všetky normy týkajúce sa bezpečnosti a kvality. Vďaka tomu vieme ponúknuť bezpečné a vysoko kvalitné produkty s dlhou dobou používania. Nábytok je dizajnovaný a vyrábaný s dôrazom na potreby detí v predškolskom a školskom veku.

Ponúkame kompletný sortiment pre materské školy, družiny, materské centrá, detské ihriská a centrá voľného času. Časť produktov je vhodná aj pre základné školy. U nás nájdete všetko od nábytkového vybavenia, cez tematické hry, didaktické a náučné pomôcky, pomôcky na výtvarnú a hudobnú výchovu, potreby pre pohybové aktivity, ako aj exteriérové vybavenie v podobe detských ihrísk. Každoročne naslúchame našim zákazníkom a pridávame do našej ponuky produkty, ktoré sú žiadané, náučné a inovatív - ne. Všetko s dôrazom na potreby detí a našich zákazníkov.

VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU

DOSTUPNOSŤ PRODUKTOV

Vďaka neustálemu procesu zdokonaľovania a systémového riešenia máme najviac predávaný sortiment na sklade počas celého roka, ktorého množstvo každoročne navyšujeme.

Nákupom na jednom mieste získate najlepšiu cenu - nepre - platíte na dopravných nákladoch a získate množstvo ďalších výhod.

POŠTOVNÉ A DOPRAVA ZDARMA

KLUB NOMILAND

► pri objednávke nad 99 € s produktami z Tematických hier, Didaktických pomôcok a hier, Výtvarnej výchovy, Hudobnej výchovy a Pohybu ► pri objednávke objemnejšieho tovaru, nábytku, interiérového vybavenia nad 1 500 € ► pri objednávke exteriérového detského ihriska nad 1 500 € ► pri objednávke 2 a viac kusov detských pružinových hojdačiek

Pri každom nákupe produktov z nášho katalógu získavate body na Váš osobný účet v Klube NOMIland. Podľa dosiahnutých bodov si môžete vybrať akým spôsobom si Vaše nazbierané body zameníte: ► za množstvo produktov z nášho katalógu ► za TESCO poukážky ► za spotrebnú elektroniku a príslušenstvo ► za poštovné

MONTÁŽ ZDARMA

BEZPLATNÁ INFOLINKA

Na našej bezplatnej linke 0800 60 60 50 Vám naši pracovníci vždy ochotne poskytnú poradenstvo, poradia pri výbere toho správneho produktu a prekonzultujú s Vami Vaše pripomienky a požiadavky.

U nás o montáž ZDARMA žiadať nemusíte! Máte ju automaticky pri nákupe: ► nábytku nad 1 500 € ► pri nákupe nábytku od 500 € do 1 500 € je montáž na požiadanie za poplatok 10% z hodnoty objednávky ► exteriérového detského ihriska nad 1 500 € ► 10 a viac ks predeľovacích stien

1.

2.

2

= kompletná ponuka NOMILAND ! KATALÓGY NOVINIEK 900 Viac ako

Tematické hry, Didaktické pomôcky a hry, Spoločné vzdelávanie, Výtvarná a Hudobná výchova, Pohyb, Detské ihriská

Kompletná ponuka nábytku spolu so špeciálnym Čarovným nábytkom

Powered by