Nomiland catalog 2021-2023

Dulapuri universale pe rotile Structura dulapurilor este din PAL în nuanța Arțar. Părțile laterale sunt fabricate din păci melaminate de calitate, de tip MDF, pe care este aplicată folie rezistentă la zgârieturi, care se poate șterge cu o cârpă umedă. În funcție de nevoile dvs. vă puteți alege din șapte culori de bază, nuanța NATURAL și până la 53 de modele de frezări, pe care puteți să le răgăsiți la pag. 28 - 29. Datorită rotilelor, dulapurile se pot muta ușor. ( Parte a dulapului sunt și 4 rotile, dintre care 2 sunt cu frână). Puteți să le folosiți și pentru articolele de creație, cărți, șamd...

Cod culoare

Culoare

albastru

M

crem

V

verde

Z

galben

L

portocaliu

O

roșu

C

natural

N

alb

W

Oferta o puteți regăsi la pag. 28 - 29

Cod frezare

S02/ Cod culoare / Cod frezare  675 lei Dulap - pentru articolele de creație Dulapul conține o poliță compartimentată în partea superioară, pentru păstrarea în siguranță a obiectelor în timpul mutării. Dimensiuni: 78 x 40 x 73,5 cm.

S01/ Cod culoare / Cod frezare 

680 lei

Cu frezare sau fără, același PREȚ!

Dulap - bibliotecă Dimensiuni: 78 x 40 x 73,5 cm.

Datorită rotilelor, dulapurile se pot muta ușor

Bibliotecile cu rotile și dulapurile pentru articolele de creație în trei variante: FAG, ARȚAR, ARȚAR CU IMPRIMEU, le puteți regăsi pe www.nomiland.ro

Structură solidă a cutiei de depozitare

KO/ Cod culoare / Cod frezare 

270 lei

KA630

429 lei

Cutie depozitare KO Se poate muta ușor cu ajutorul celor 4 rotile. Această cutie de depozitare se poate introduce în biblioteca (KA630) de pe această pag. Dimensiuni: 60 x 30 x 30 cm.

Bibliotecă Un dulap practic, poate fi completat cu cu- tia de depozitare KO și astfel se diversifică posibilitățile de folosire a acestuia. Datorită dimensiunilor sale se poate plasa și într-un spațiu limitat. Cutia de depozitare KO se achiziționează separat de pe această pag. Dimensiuni: 63 x 40 x 70,3 cm.

Cod culoare

Culoare

albastru

M

crem

V

verde

Z

galben

L

portocaliu

O

roșu

C

natural

N

alb

W

Oferta o puteți regăsi la pag. 28 - 29

Cod frezare

Prețul Bibliotecii KA630 cu cutia de depozitate KO/Z/100: 699 lei.

59

La comenzi de peste 5 000 lei beneficiați de TRANSPORT GRATUIT

Powered by