Nomiland catalog 2021-2023

Mobilier

Dulap pentru cutiile de depozitare din lemn Dulapul special este proiectat pentru cutiile de depozitare din lemn, din oferta noastră. Avantajul acestor cutii este că le puteți scoate din dulapuri și așeza simplu pe locul în care aveți nevoie de ele. În dulapul K53 se pot introduce în total 24 de cutii de depozitare mici sau 12 mari. Desigur, puteți să le combinați după propriile nevoi. În dulap se pot introduce rafturi PO4, cu ajutorul cărora vă puteți crea spațiu suplimentar. Cutiile de depozitare din lemn se pot folosi și la dulapurile “K4” din oferta noastră (pag. 40). Ajunge doar să adăugați la dulapurile “K4” rafturi separatoare alungite și cutiile de depozitare să le așezați pe ele făra a folosi șinele de plastic.

Șinele de plastic pentru sertarele de depozitare din lemn se vând separat sub codul KNK2069

K53 479 lei Dulap pentru cutiile de depozitare din lemn K53 În dulap se potrivesc cutiile de depozitare din lemn, Mari și Mici. De asemenea se pot adăuga și Rafturi separatoare PO4. Dulapul este fabricat din PAL în nuanța arțar. Dimensiuni: 78 x 40 x 87 cm.

KNK2069

6,5 lei

Șine de plastic - pereche Șinele sunt destinate sertarelor de depozitare din lemn din oferta noastră. Cuișoarele de pe șine fac posibilă prinderea lor în găurile din partea laterală a dulapurilor. Includ și șuruburi autofiletante pentru o siguranță suplimentară. Lungime: 30 cm

Cod culoare

Culoare

albastru

M

crem

V

verde

Z

galben

L

portocaliu

O

roșu

C

natural

N

DB1/ Cod culoare  55 lei Cutie de depozitare din lemn - Mică Cutie de lemn solidă, proiectată pentru utilizarea în Dulapul K53 sau pentru așezarea pe rafturile Dulapului cu rafturi. Fabricat din plăci melaminate de calitate tip MDF înfoliate și placaj. Pachetul conține opritoare pentru a împiedica ieșirea nedorită și amortizoare. Dimensiuni: 23 x 35 x 6,5 cm.

DB2/ Cod culoare  75 lei Cutie de depozitare din lemn - Mare Cutie de lemn solidă, proiectată pentru utilizarea în Dulapul K53 sau pentru așezarea pe rafturile Dulapului cu rafturi. Fabricat din plăci melaminate de calitate tip MDF înfoliate și placaj. Pachetul conține opritoare pentru a împiedica ieșirea nedorită și amortizoare. Dimensiuni: 23 x 35 x 16,5 cm.

alb

W

Cutiile de depozitare de lemn se vând fără frezări !

PO4

25 lei

Raft separator PO4 Raft pentru Dulapul K53, cu ajutorul căruia puteți să vă împărțiți spațiul acestuia. Este fabricat din PAL în nuanța Arțar. Preț pentru 1 buc. Dimensiuni: 37,8 x 23,5 x 1,8 cm.

Pachetul conține opritoare pentru a împiedica ieșirea nedorită.

48

Prețurile actuale le puteți regăsi pe site-ul nostru www.nomiland.ro

Powered by