Nomiland catalog 2021-2023

Mobilier

Elemente de siguranță și opritoare Copii mici - griji mici, copii mai mari - griji mai mari. Această regulă este valabilă peste tot în lume. Un copil curios, energic, care încearcă să descopere lumea din jurul său, este o mare bucurie dar și grijă. Atât acasă cât și la grădiniță copii sunt expuși la diverse riscuri - colțuri și margini ascuțite, prize electrice, sertare și dulapuri ce ascund lucruri periculose, aragazuri, șamd... Pentru toate aceastea am pregătit pentru dvs. diverse elemente de siguranță și opritoare care pot parțial sau total evita accidentele nedorite. Elementele noastre de siguranță își vor găsi loc nu numai acasă dar și în instituțiile preșcolare și școlare, în locurile de joacă, oriunde își desfășoara copiii activitatea. Controlarea acestor elemente este de obicei simplă pentru adulți dar complicată pentru copii.

AV00179

49 lei

Opritor de siguranță pentru ușă - mânuță Datorită acestui opritor de spumă pentru ușă, degetuțele copiilor vor rămâne în siguranță. Opritorul se poate fixa pe ușă atât pe partea verticală cât și orizontală, fără să fie nevoie să îl lipiți în alt loc. Prin apăsarea pe butonul albastru puteți ușor roti mânuța în altă direcție și astfel puteți închide ușa sau din contră să blocați închiderea. Se fixează cu ajutorul benzii autocolante

AV00469 49 lei Opritor de siguranță pentru ușă - picioruș Opritor de ușă autoadeziv care ve ține ușa deschisă sau va bloca lovirea ușii de perete. Ideal pentru ușile care se află la o distanță de 0,5 - 2,5 cm de podea. Datorită suprafeței autoadezive, se poate dezlipi, și lipi din nou în altă parte.

VTQ2880D

20,5 lei

Opritor ușă Protejează copiii de prinderea degetelor în ușă dar în același timp poate servi ca opritor pentru blocarea ușii într-o anumită poziție. Banda de metal cu capetele cauciuc asigură o bună aderență la podea. Cantitate în blister: 1 buc.

VT51037

16 lei

Opritor ușă 2 Protejeză copiii de prinderea degetelor în ușă. Fabricat din cauciuc întărit. Cantitate în blister: 1 buc.

care se află pe mânuță. Dimensiuni: 12 x 10 cm. Categoria de vârstă: 0+

Dimensiuni: 11,6 x 9 cm. Categoria de vârstă: 0+

VTQ2882G

15,5 lei

VTQ2881B

14,5 lei

Lacăt de colț Blochează deschiderea nedorită a sertarelor, ușilor și aparatelor de uz casnic. Controlarea lor este simplă pentru adulți dar complicată pentru copii. Se montează cu ajutorul benzilor autoadezive. Cantitate în blister: 1 buc.

Capac de siguranță pentru prizele electrice - rotund Capacul blochează contactul degetelor mici ale copiilor cu elementele electrice ale prizelor. Capacul este ideal și pentru prizele cu pini. Cantitate în blister: 12 buc.

VTQ2881D

10,5 lei

VTQ2882B 13,5 lei Siguranță dublă pentru sertare Blochează deschiderea totală nedorită a sertarelor și ușilor. Controlarea lor este simplă pentru adulți dar complicată pentru

VT51019

18 lei

Capac de siguranță pentru prizele electrice - alungit Capacul blochează contactul degetelor mici ale copiilor cu elementele electrice ale prizelor. Capacul este ideal și pentru prizele cu pini. Cantitate în blister: 12 buc.

Lacăt flexibil pentru uși Lacătul blochează deschiderea nedorită a ușilor de la dulapuri, vestiare, baie șamd... Cantitate în blister: 1 buc.

copii. Prindere cu șuruburi. Cantitate în blister: 2 buc.

418

Prețurile actuale le puteți regăsi pe site-ul nostru www.nomiland.ro

Powered by