Nomiland catalog 2021-2023

Valabilitatea catalogului: 01.09.2021 – 31.08.2023 Datorită situației dificile cauzate de creșterea constantă și imprevizibilă a prețurilor materiilor prime și a transportului, prețurile produselor se pot modifica pe durata valabilității acestui catalog. Prețurile actuale valabile le puteți găsi pe site-ul nostru www.nomiland.ro Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create.

La o comandă de peste 500 lei , ce cuprinde produse din categoriile Jocuri de rol, Materiale didactice și jocuri, Artă și creație, Educație muzicală și Sport. În cazul mobilierului, la comenzi de peste 5000 lei .

Valabilă de la 15.09.2021 până la 15.11.2021.

* Aceaste reduceri se aplică produselor din categoriile Jocuri de rol, Materiale didactice și jocuri, Artă și creație, Educație muzicală, Sport (nu este valabilă pentru mobilier, amenajări interiorare și seturile de mobilier din spumă)

CEL MAI DIVERSIFICAT ȘI COMPLEX SORTIMENT DE PRODUSE Oferim sortimentul complet de produse destinate creșelor, grădinițelor, cluburilor de joacă, școlilor primare. În fiecare an urmărim cererile clienților noștri și adăugăm în oferta noastră, produsele solicitate, cele inovative și educative. Punem accent pe nevoile copiilor și ale clienților. CLUBUL NOMILAND Recompensăm clienții fideli. La fiecare comandă de produse din catalogul nostru câștigați puncte în contul dvs. din Clubul - NOMIland.

CALITATEA PRODUSELOR

Produsele din catalogul nostru le alegem pe baza calității și valorii educative ale acestora. Avem un sortiment de calitate și certificat, destinat copiilor de vârstă preșco - lară și școlară. Datorită acestui fapt putem să oferim produse sigure și de calitate, cu o perioadă de utilizare ridicată. Designul mobi - lierul nostru este conceput pe baza nevoilor copiilor de vârstă preșcolară și școlară. TOTUL SUB UN ACOPERIȘ Achiziționați totul într-un singur loc, astfel puteți beneficia de cel mai bun preț - redu- ceți costurile de transport și obțineți și multe alte beneficii.

2

Powered by