Nomiland catalog 2021-2023

Mobilier

De ce să alegeți mobilierul Magic

Funcționalitate

Calitate

5.

1 .

MODELE CU EFECT 3D = mobilierul servește nevoilor copiilor, părinților și profesorilor. Proiectat pentru utilizarea pe scară largă în instituțiile școlare, acesta oferă, de asemenea, posibilitatea amenajării complete a camerei copilului. Servește la depozitarea oricăror obiecte, la prezentarea lucrărilor copiilor, la joc, lucrări practice… = mecanismele folosite în procesul de producție creează motive de frezări care conferă fiecărui element de mobilier unicitate și un iz copilăresc.

= materialele folosite, de foarte bună calitate, foliile de mobilier, canturile ABS de grosime de până la 2 mm, plăcile PAL de grosime de până la 18 mm, mecanismele de top folosite în timpul fabricării și elementele de mobilier.

Unicitate

2.

6.

= culorile copilărești ale foliilor, mânerele netradiționale, temele modelelor de frezări care creează un efect 3D.

Design

3.

Siguranță

7.

= sunt folosite îmbinături ascunse (came), deci fără compo- nente la vedere. Aspect modern și plăcut.

Garanție extinsă = până la 3 ani pentru toată seria “Mobilier Magic”. = toate ușile sunt dotate cu sistemul de închidere silențioasă, sertarele sunt prevăzute cu siguranță pentru a nu ieși accidental, dulapurile și vestiarele au protecție împotriva zgârierii podelei. Datorită calității și siguranței, mobilierul a obținut Certificarea că îndeplinește normele europene de siguranță.

Variabilitate

4.

= același dulap se poate folosi cu sertare, cu uși sau doar ca poliță. Gamă de 8 culori și o varietare de modele de frezări oferă posibilitatea de a crea seturi de mobilier după propiile preferințe. Diverse dimensiuni și tipuri de dulapuri, vestiare, decorațiuni, paturi, biblioteci, șamd…

8.

Mobilierul care bucură ochii copiilor dar și adulților !

Explicarea termenilor

Placă MDF - înlocuitorul perfect al lemnului masiv, MDF este o placă de fibre lemnoase presate, cu structură aproape omogenă și foarte bune proprietăți de prelucrare. În procesul de fabricare a părților frontale ale sertarelor, cutiilor de depozitare, a ușilor, tăbliilor de pat și decorațiunilor de perete se folosesc plăcile MDF, care sunt ulterior înfoliate. În producția “Mobilierului Magic” sunt folosite plăci MDF de grosime de până la 18 mm. Folie - folosim folii de foarte bună calitate, de la producători renumiți. Printre proprietățile speciale ale foliilor se numără rezistența la zgârieturi și ușoara curățare, fiind lavabile. Frezările - frezările sunt folosite la crearea modelelor pe plăcile MDF. În acest proces sunt folosite mecanisme (CNC freze), care reușesc să transpună ideile noastre în produs finit.

canturi ABS - canturile ABS sunt folosite la fabricarea meselor, dulapurilor, polițelor și a altor elemente de mobilier ca o finisare estetică și funcțională. Sunt fabricate din plastic, sunt igienice, rezistente la murdărire, impermeabile, își mențin culoarea și au o rezistență ridicată la impact. În producția „Mobilierului Magic“ sunt folosite canturi ABS de calitate foarte bună, de până la 2 mm grosime. Închidere silențioasă - toate ușile din seria „Mobilier Magic“ sunt dotate cu sisteme de închidere silențioasă. Balamalele ușilor conțin un amortizor încorporat, care face ca aceste uși să fie foarte sigure chiar și când îl folosesc copiii mici. Datorită acestei metode, mobilierul nu va fi deteriorat nici în cazul unei închideri mai violente a ușilor.

20

Prețurile actuale le puteți regăsi pe site-ul nostru www.nomiland.ro

Powered by