Nomiland catalog 2021-2023

Mobilier

Dulapurile cu rafturi PRACTIC Dulapurile au diverse destinații, și datorită rafturilor mari pot fi folosite și ca polițe, pentru depozitarea jucăriilor, pentru prezentarea lucrărilor copiilor sau pot fi folosite ca suporturi pentru cărți. Pe dulapuri pot fi montate uși mari sau mici, care sunt dis- ponibile în 7 variante de culori. De asemenea, se pot monta pe dulapuri și decorațiuni colorate, care le vor oferi un aspeft de poveste.

Variante de montare a ușilor pe dulapul cu rafturi mic

Din dulapuri puteți să vă creați diverse biblioteci !

UZ520601

530 lei

Dulap cu rafturi pentru uși - mic Parte a acestui dulap sunt 2 rafturi. Pe dulap se pot monta uși PRACTIC mici sau mari, care se vând separat, astfel vă puteți alege culoarea dorită. Fără uși, dulapul poate fi folosit ca poliță sau bibliotecă. Dimensiuni: 75 x 94 x 44 cm (L x Î x A).

Variante de montare a ușilor pe dulapul cu rafturi mijlociu

Prețul dulapurilor este fără uși. Puteți să le comandați separat, astfel vă puteți alege culoarea. REGĂSIȚI PE PAGINA URMATOARE.

UZ520603

630 lei

Dulap cu rafturi pentru uși - mijlociu Parte a acestui dulap sunt 3 rafturi. Pe dulap se pot monta uși PRACTIC mici sau mari, care se vând separat, astfel vă puteți alege culoarea dorită. Fără uși, dulapul poate fi folosit ca poliță sau bibliotecă. Dimensiuni: 75 x 121 x 44 cm (L x Î x A).

Variante de montare a ușilor mici pe dulapul cu rafturi mare

Variante de montare a ușilor mari pe dulapul cu rafturi mare

UZ520602

835 lei

Dulap cu rafturi pentru uși - mare Parte a acestui dulap sunt 4 rafturi. Pe dulap se pot monta uși PRACTIC mici sau mari, care se vând separat, astfel vă puteți alege culoarea dorită. Fără uși, dulapul poate fi folosit ca poliță sau bibliotecă. Dimensiuni: 75 x 150 x 44 cm (L x Î x A).

188

Prețurile actuale le puteți regăsi pe site-ul nostru www.nomiland.ro

Powered by