Nomiland catalog 2021-2023

cutii depozitare din plastic

4 mărimi 17 culori

mică

Posibilitate de a folosi cutii de depozitare de diferite dimensiuni

mijlocie

în funcție de nevoile utilizatorului

mare

Max

Dulapuri cu rafturi, uși, cutii de depozitare sau separatore

PERDELE DECORATIVE

Se agață pe partea din spate a dulapurilor cu rafturi. datorită motivelor colorate puteți să vă înfrumusețați spațiul din grădinița dumneavoastră

Seria PRACTIC Punctul forte al acestei serii este, în primul rând, caracteristica practică.

Dulapurile separatoare PRACTIC La cererea clienților am conceput și dulapuri care pot fi așezate în interiorul spațiului, care sunt ideale pentru separarea acestuia. Pot fi accesate din ambele părți, iar cutiile de depozitare pot fi scoase pe partea pe care ați ales-o la montarea glisierelor. Din partea opusă nu se pot scoate datorită frânelor care sunt la rotile.

Din acest motiv am decis să numim această serie de mobilier PRACTIC. A fost concepută cu atenție, punându-se accent pe nevoile gradinițelor și școlilor primare, unde este importantă folosirea fiecărui spațiu liber. Tipurile de dulapuri, care sunt prezentate în această serie, facilitează folosirea cutiilor de depozitare din plastic, pe care puteți să le alegeți după culoare sau mărime, în funcție de necesitate. Alte tipuri de dulapuri oferă posibilitatea montării ușilor, asftel ascunzând conținutul lor. Toate dulapurile se potrivesc între ele ;în înălțime și sunt fabricate din plăci de calitate tip PAL în nuanța FAG.

181

La comenzi de peste 5 000 lei beneficiați de TRANSPORT GRATUIT

Powered by