Nomiland catalog 2021-2023

Mobilier

Mobilier magic

Ideea principală din spatele mobilierului Magic, a fost crearea unui mobilier unic și inovativ cu posibilitatea combinării elementelor individuale pentru crearea de dulapuri și seturi după cerințele clienților. În producție sunt folosite materiale de foartă bună calitate, care asigură o durată lungă de folosire. Baza mobilierului Magic îl reprezintă dulapurile, vestiarele, cărucioarele cu rotile și paturile, ale căror construcție (corpul) este fabricată din plăci PAL melaminate, în nuanța Arțar și Arțar / Alb. Prin aceste aspecte, mobilierul pare exclusivist, luminos și compact. Ușile, părțile frontale ale sertarelor, cutiilor de depozitare, cărucioarelor și pătuțurilor sunt fabricare din plăci MDF de calitate, de până la 18 mm grosime, care prin proprietățile lor înlocuiesc lemnul masiv. Plăcile sunt ulterior înfoliate cu o folie impermeabilă, rezistentă la zgârieturi. Pe toate ușile și părțile frontale se pot aplica modele de frezări (la alegere aveți 53 de modele).

crem

portocaliu

verde

natural

serie în nuanța

ARȚAR

albastru

galben

roșu

ARȚAR

alb

ALB

Ușile, sertarele și cutiile de depozitare pentru seria MOBILIER MAGIC sunt disponibile în 7 culori și în nuanța natural Nuanța natural: accentuează eleganța întregii serii de mobilier / alegerea ideală pentru clienții care preferă designul natural / nuanța natural este o imitație perfectă a nuanței Arțar din care sunt fabricate dulapurile principalul avantaj al acestui mobilier unic este diversitatea sa în produse, culori și modele de frezări pe care puteți să le combinați după bunul plac, și astfel să creați seturi după propria imaginație.

frezările conferă mobilierului un efect 3D

29 de modele pentru ușile 4-BLOc DKT sertare, cutii de depozitare... alegeți din 53 de modele pentru uși,

Variabilitate imensă în alegerea elementelor de mobilier

toate dulapurile sunt prevăzute cu loc special pentru plintele de la podea

CALITATE SUPERIOARĂ

- cant ABS cu grosime de până la 2 mm - fabricat din pal de grosime de până la 18 mm

fără urme exterioare de montaj - calitate de TOP!

peretele posterior al dulapurilor este fabricat din placaj dur, care asigură o stabilitate suplimentară

- plăci MDF de grosime până la 18 mm

Canapele din spumă, taburete, saci de șezut = accesorii ideale, care extind posibilitățile de utilizare ale seriei de mobilier Magic.

16

Prețurile actuale le puteți regăsi pe site-ul nostru www.nomiland.ro

Powered by