Nomiland katalog 2023-2024 - Základní školy

Informatika, interaktivní technika

BZ760015 3120 Kč Kódování a robotika - startovací sada Souprava EduBotics Robotic&Coding Beginner's Set je ideální pro snadný a hravý úvod do předmětu robotiky. Od 7 let se děti mohou seznamovat se stavebnicemi a pomocí obrázkového návodu stavět pohyblivá zvířátka. Každé zvířátko je vybaveno motorem a přihrádkou na baterie. Souprava také podporuje základní pochopení mechaniky a posiluje prostorové myšlení. Balení obsahuje pokyny pro sestavení následujících 4 zvířat: lezoucí myš, pohyblivý kůň, užitečná opice, kolísající se kachna. Baterie nejsou součástí balení. Typ baterie: AA LR6 (3 ks). Rozměr balení: 25,5 x 17 x 11 cm.

BZ760016

7400 Kč

Kódování a robotika - sada pro začátečníky Programovací jazyk Scratch pro studenty od 7 let. Startovací sada eduBotics Robotic & Coding je ideální pro první lekci MINT a spojuje stavbu jednoduchých konstrukcí s programováním. Studenti si mohou sestavit modely sami pomocí jasných pokynů. Nejprve vytvořte a poté oživte modely pomocí programovacího jazyka založeného na symbolech. Studenti sami sestaví modely pomocí jasných instrukcí krok za krokem a připraví je na programování. K tomuto účelu se používá programovací jazyk založený na symbolech, který lze použít bez předchozích znalostí. Symboly se jednoduše vloží myší a převedou na řetězce příkazů. Baterie nejsou součástí balení. Typ baterie: AA (3 ks). Rozměr balení: 25 x 39 x 9 cm.

BZ760017

10 550 Kč

Kódování a robotika - profi-sada Ponořte se do světa senzorů a mechaniky. Sada posouvá konstrukci a programování robotů na vyšší úroveň. S 8 různými senzory a 2 motory v sadě mohou studenti samostatně vytvářet modely z každodenního života, jako například samořídící auto nebo sofistikovanou světelnou show. Srdcem modelů je deska Studuino®, která je součástí sady se spoustou slotů pro senzory a příslušenství. Modely jsou uvedeny do života pomocí blokového programovacího prostředí Scratch. Baterie nejsou součástí balení. Typ baterie: AA LR6 (3 ks). Rozměr balení: 15,5 x 39,5 x 25,5 cm.

BZ760018 12 490 Kč Kódování a robotika - profi-sada plus Komplexní modely s různými snímači s pokročilým a profesionálním kurzem 9 zajímavých lekcí pro studenty ve věku 10 a více let. Design a programování na vysoké úrovni. EduBotics Robotic & Coding Professional Set Plus se svými 152 částmi obsahuje učební materiál pro 36 vyučovacích hodin a nabízí ještě více možností pro stavbu složitých robotů a modelů. Sestava je tedy dostupná pro vícero věkových skupin a stupňů náročnosti. Baterie nejsou součástí balení. Typ baterie: AA LR6 (3 ks). Rozměr balení: 15,5 x 39,5 x 25,5 cm.

74

POŠTOVNÉ ZDARMA dle obchodních podmínek

Powered by