Nomiland katalog 2023-2024 - Základní školy

BZ86470

6500 Kč

Laboratorní sada Studenti zkoumají vědecké jevy v pracovních skupinách nebo samostatně a samostatně provádějí malé experimenty. Sada s více než 100 nástroji a potřebným materiálem. Obsah balení: 10 brýlí; 12 zkumavek s uzávěry; stojan na zkumavky; 2 sady vodních filtrů s 200 filtry; 12 samostatných Petriho misek; 9 Petriho misek s trojitým dělením; teploměry; 5 lahviček s kapátkem; 3 stiskací láhve; 1 balík indikátorových tyčinek se 100 tyčinkami; 12 pipet; 10 lžic na míchání; 9 barevných prášků pro barevné experimenty; 10 sběrných plechovek; 5 odměrek; 3 lupy s 5-násobným zvětšením; 2 lupy s 10x zvětšením; úložný box.

BZ70861

8200 Kč

Filtrace vody - třídní sada S touto experimentální soupravou mohou vaši studenti pomocí vlastních experimentů zjistit, jak se voda filtruje a čistí. Můžete vidět filtrační vlastnosti různých látek. písek nebo aktivní uhlí. Souprava umožňuje experimentální nastavení pro dvě různé možnosti čištění vody: filtrační věž a destilační nádoba. Balení obsahuje materiál pro 10 pracovních skupin po 2 - 3 studentech.

BZ84738

620 Kč

Filtrace vody - experiment Tři experimenty provedou děti kroky čištění vody přes filtraci štěrkem, pískem, aktivním uhlím a filtračním papírem. Tato sada pro výrobu čisté vody obsahuje štěrk, písek, uhlík, filtrační papír a víceúrovňové filtrační zařízení. Je třeba dodat pouze několik běžných domácích potřeb, jako je zemina, kuchyňský olej, průhledné plastové sklenice, páska a káva. Poznámka: Při provádění experimentů v této soupravě vzniká filtrovaná a destilovaná voda, která však není bezpečná pro lidskou spotřebu. Obsah balení: 1 odpařovací miska, 1 poklice odpařovací misky, 2 šálky se 2 otvory, 2 šálky se 4 otvory, 1 držák na šálky, 1 neperforovaný šálek, 1 balení aktivního uhlí, 1 balení štěrku, 1 balení písku, 10 filtračních papírů.

BZ758924 10 760 Kč Zkoumáme potraviny - třídní sada 5 vzrušujících stanic v jednom boxu. Využijte plně vybavená stanoviště a úkoly popsané způsobem, který je vhodný pro děti. Požadovaný testovací materiál je součástí balení, potřebujete dodat pouze potraviny, mycí potřeby a řezací nástroje. Co obsahuje škrob, cukr, tuky, bílkoviny a vitamín C. Proč je pro nás důležité, jaké suroviny jíme? Studenti se stanou potravinovými výzkumníky a budou objevovat téma „základních živin“ akčně orientovaným způsobem. Nachází se zde škrobová stanice, cukrárna, tuková stanice, proteinová stanice a také stanice vitamínu C. Více info na www.nomiland.cz.

127

Powered by