Nomiland katalog 2022/2023 - Nábytek

Skříňka na Dřevěné úložné boxy Speciální skříňka je navržena na Dřevěné úložné boxy z naší nabídky. Výhodou boxů je, že je můžete ze skříněk jednoduše vytáhnout a položit na místo, kam potřebujete.. Do skříňky K53 je možné uložit celkem 24 Malých boxů nebo 12 Velkých boxů. Samozřejmě je můžete kombinovat dle vlastních potřeb. Do skříňky je možné vložit i Poličky PO4, čímž si vytvoříte dodatečný policový prostor. Na Dřevěné úložné boxy je možné využít i Skříňky “K4” z naší nabídky (str. 50). Stačí jen doplnit Skříňky “K4” o dodatečné Předělovací poličky široké a Dřevěné boxy na ně jednoduše položíte bez použití Plastových lišt.

Plastové lišty na Dřevěné úložné boxy se prodávají samostatně pod objednávkovým kódem KNK2069

odstín J A V O R

K53 2780 Kč Skříňka na Dřevěné úložné boxy K53 Do skříňky jsou vhodné Dřevěné úložné boxy Malé a Velké. Je možné ji doplnit i Poličkami PO4. Skříňka je vyrobena z dřevotřísky v odstínu javor. Rozměr: 78 x 40 x 87 cm.

KNK2069

38 Kč

Plastové lišty - pár Lišty jsou vhodné k Dřevěným úložným boxům z naší nabídky. Výstupky na lištách umožňují jejich vložení do předvrtaných děr na skříňkách. Součástí jsou i samořezné šrouby na dodatečné pojištění. Délka: 30 cm

Kód barvy

Barva

modrá

M

vanilka

V

zelená

Z

žlutá

L

oranžová

O

červená

C

natural

N

bílá

W

Dřevěné úložné boxy se prodávají bez frézy !

DB1/ kód barvy 

320 Kč

DB2/ kód barvy 

425 Kč

Dřevěný úložný box - Malý Pevný dřevěný box je určený k použití do Skříňky K53 nebo na položení do Policových skříněk. Je vyrobený v kombinaci překližky a MDF čílka, které je potaženo vysoce kvalitní otěruvzdornou fólií. Součástí balení jsou zarážky proti vypadnutí a také dorazy na boxy. Rozměr: 23 x 35 x 6,5 cm.

Dřevěný úložný box - Velký Pevný dřevěný box je určený k použití do Skříňky K53 nebo na položení do Policových skříněk. Je vyrobený v kombinaci překližky a MDF čílka, které je potaženo vysoce kvalitní otěruvzdornou fólií. Součástí balení jsou zarážky proti vypadnutí a také dorazy na boxy. Rozměr: 23 x 35 x 16,5 cm.

PO4

135 Kč

Polička PO4 Polička do Skříňky K53, kterou si můžete předělit její prostor. Je vyrobena z dřevotřísky

Součástí balení Dřevěných úložných boxů jsou i zarážky proti vypadnutí

v odstínu javor. Cena je za 1 ks. Rozměr: 37,8 x 23,5 x 1,8 cm.

58

ZDARMA!

Doprava nábytku

již od 39 900 Kč

Powered by