Nomiland katalog 2022/2023 - Nábytek

Proč si vybrat kouzelný nábytek

let

Funkčnost

Kvalita

5.

1 .

= nábytek slouží potřebám dětí, rodičů i učitelů. Je dizajnově přizpůsobený k širokému použití v předškolních a školních zařízeních, ale rovněž se s ním dají vytvářet kompletní dětské pokoje plné fantazie. Slouží k uskladnění jakýchkoliv předmětů, k prezentaci dětských děl, ke hře, práci…

= použité vysoce kvalitní materiály, nábytkové fólie, ABS hrany o tloušťce až 2 mm, dřevotřískové desky o tloušťce až 18 mm, špičkové mechanizmy použité při výrobě nábytku a nábytkových elementů.

Jedinečnost

3D EFEKT vzorů

2.

6.

= pestré dětské barvy fólie, netradiční úchyty, motivy vzorů rozličných tem vytvářejících 3D efekt.

= použité mechanizmy při výrobě vytvářejí frézované motivy, které dodávají každému nábytkovému elementu nádech plastičnosti a hravosti.

Design

3.

Bezpečnost

7.

= jsou použité skryté spoje (excentry), tzn. žádné viditelné komponenty. Nadčasový a moderní vzhled.

= všechna dvířka jsou opatřeny systémem tichého zavírání, zásuvky obsahují pojistku proti vypadávání, skříňky a šatny mají zabezpečení proti poškrábání podlahy. Díky vysoké kvalitě a bezpečnosti, nábytek získal Certifikát o tom, že splňuje evropskou normu bezpečnosti.

Variabilita

4.

= stejnou skříňku je možné použít jako zásuvkovou, s dvířky nebo s poličkami. Výběr z 8 barev a množství frézovaných vzorů nabízí možnost sestavit si nábytkové sestavy podle vlastních představ. Různé velikosti a typy skříněk, šaten, dekorací, ležadel, knihovniček, atd…

Prodloužená záruka

8.

= až 5 let na celou sérii “Kouzelný nábytek”.

Nábytek, který rozzáří oči dětem i dospělým !

Vysvětlení pojmů:

Deska MDF - plnohodnotná náhrada masivního dřeva. MDF je středně tvrdá lisovaná dřevovláknitá deska s téměř homogenní strukturou a dobrou opracovatelností. Při výrobě dvířek, čel zásuvek, čel kontejnerů, čel lehátek a nástěnných dekorací se používá právě MDF deska, která je potažená fólií. Při výrobě “Kouzelného nábytku” jsou použité MDF desky o tloušťce až 18 mm. Fólie - používáme vysoce kvalitní nábytkové fólie od renomovaných výrobců. Mezi jejich vlastnosti patří oděruschopnost, pevnost a snadná možnost čištění, nakolik fólie jsou omyvatelné. Frézování - frézování je použité při vytváření vzorů na MDF deskách. Při této činnosti se používají mechanizmy (CNC frézy), které dovedou naše představy posunout do podoby hotového výrobku.

ABS hrana - ABS hrany se používají při výrobě stolů, skříní, poliček a jiných nábytkových elementů jako estetické a funkční ukončení. Jsou vyrobené z plastu, jsou hygienicky a zdravotně nezávadné, odolné vůči nečistotě a mastnotě, vodě odolné, stálo barevné a mají velkou nárazovou pevnost. Při výrobě „Kouzelného nábytku“ jsou použité vysoce kvalitní ABS hrany o tloušťce až 2 mm. Tiché zavírání dvířek - všechna dvířka „Kouzelného nábytku“ jsou opatřena závěsy se systémem tichého zavírání. Závěsy na dvířkách obsahují zabudovaný zpomalovací tlumič díky kterému plní tento nábytek vysokou bezpečnostní úlohu, i když s ním manipulují ty nejmenší děti. Díky tomuto způsobu se nábytek nepoškodí ani při nešetrném zavírání.

30

ZDARMA!

Doprava nábytku

již od 39 900 Kč

Powered by