Nomiland katalog 2022/2023 - Nábytek

Kouzelný nábytek Hlavní myšlenkou při tvorbě Kouzelného nábytku bylo vytvoření jedinečného, zářivého nábytku s možností libovolné kombinace jednotlivých nábytkových elementů, pro vytvoření skříněk a sestav dle požadavků zákazníka. Při výrobě jsou použity vysoce kvalitní materiály, které zaručují dlouhověkost při užívání nábytku. Základem Kouzelného nábytku jsou skříňky, šatny, vozíky na kolečkách a lehátka, jejichž nosné konstrukce (korpusy) jsou vyrobeny z laminované dřevotřísky v odstínu javor a javor / bílá. V dekoru javor došlo k jemnému rozdílu v odstínu, protože jsme změnili dodavatele materiálu, což ovšem není důvodem k reklamaci. Nábytek působí exkluzivně, svěže a zářivě. Dvířka, čela zásuvek, kontejnerů, vozíků a lehátek jsou vyráběny z 18 mm silné MDF desky, která je plnohodnotnou náhradou masivního dřeva. Deska je následně potažena voděodolnou nábytkovou fólií. Na všechny dvířka a čela je možné umístit frézovaný vzor (na výběr 53 vzorů).

let

série v odstínu

vanilka

oranžová

zelená

natural

Javor

Javor

bílá

žlutá

červená

modrá

BÍLÁ

Hlavní devízou tohoto jedinečného nábytku je jeho rozmanitost v nabízených produktech, barvách a frézovaných vzorech, které si můžete libovolně kombinovat a vytvářet tak sestavy dle vlastních představ. Odstín natural: zdůrazňuje eleganci celé nábytkové série / ideální volba pro zákazníky, kteří preferují přírodní design / odstín natural je dokonalou imitací odstínu Javor, ze kterého jsou vyrobeny skříňky Dvířka, zásuvky a kontejnery do Série KOUZELNÝ NÁBYTEK nabízíme v 7 barvách a v přírodním odstínu natural

fréza dodává kouzelnému nábytku 3D efekt

29 vzorů na dvířka 4-BLOK DKT výběr z 53 vzorů na dvířka, kontejnery, zásuvky...

Obrovská variabilita ve výběru nábytkových elementů

NOVINKA Dvířka 1-blok, Dvířka 2-blok, Dvířka 3-blok, Dvířka 4-blok, a dvířka k Multifunkční skříni už i se zámkem! Více info najdete na stranách u jednotlivých skříněk a dvířek.

NADSTANDARDNÍ KVALITA

- ABS hrany o tloušťce až 2 mm - dřevotřískové desky o tloušťce až 18 mm

žádné viditelné vnější spoje - TOP kvalita!

zadní stěna skříněk je vyrobena z tvrdé dřevovláknité desky, která zajišťuje dodatečnou stabilitu skříněk

- MDF desky o tloušťce až 18 mm

všechny skříňky mají výřez na podlahovou lištu

Molitanové sedačky, taburetky, sedací vaky = ideální doplněk, který rozšiřuje možnosti využití série Kouzelný nábytek.

26

ZDARMA!

Doprava nábytku již od 39 900 Kč

Powered by