Nomiland katalóg 2023-2024 - Základné školy

Informatika, interaktívna technika

BZ760015 125,00 € Kódovanie a robotika - štartovacia sada Súprava EduBotics Robotic & Coding Beginner's Set je ideálna pre ľahký a hravý úvod do predmetu robotiky. Od 7 rokov sa deti môžu zoznamovať so stavebnicami a pomocou obrázkového návodu stavať pohyblivé zvieratká. Každé zvieratko je vybavené motorom a priehradkou na batérie. Súprava tiež podporuje základné pochopenie mechaniky a posilňuje priestorové myslenie. Balenie obsahuje pokyny na zostavenie nasledujúcich 4 zvierat: lezúca myš, pohyblivý kôň, užitočná opica, kolísajúca sa kačica. Batérie nie sú súčasťou balenia. Typ batérie: AA LR6 (3 ks). Rozmer balenia: 25,5 x 17 x 11 cm.

BZ760016

295,00 €

Kódovanie a robotika - sada pre začiatočníkov

Programovací jazyk Scratch pre študentov od 7 rokov. Štartovacia sada eduBotics Robotic & Coding je ideálna na prvú lekciu MINT a spája stavbu jednoduchých konštrukcií s programovaním. Študenti si môžu zostaviť modely sami pomocou jasných pokynov. Najprv vytvorte a potom oživte modely pomocou programovacieho jazyka založeného na symboloch. Študenti sami zostavia modely pomocou jasných inštrukcií krok za krokom a pripravia ich na programovanie. Na tento účel sa používa programovací jazyk založený na symboloch, ktorý je možné použiť bez predchádzajúcich znalostí. Symboly sa jednoducho vložia myšou a prevedú na reťazce príkazov. Batérie nie sú súčasťou balenia. Typ batérie: AA (3 ks). Rozmer balenia: 25 x 39 x 9 cm.

BZ760017

420,00 €

Kódovanie a robotika - profi-sada Ponorte sa do sveta senzorov a mechaniky. Sada posúva konštrukciu a programovanie robotov na vyššiu úroveň. S 8 rôznymi senzormi a 2 motormi v súprave môžu študenti samostatne vytvárať modely z každodenného života, ako napríklad samoriadiace auto alebo sofistikovanú svetelnú show. Srdcom modelov je doska Studuino®, ktorá je súčasťou súpravy s množstvom slotov pre senzory a príslušenstvo. Modely sú uvedené do života pomocou blokového programovacieho prostredia Scratch. Batérie nie sú súčasťou balenia. Typ batérie: AA LR6 (3 ks). Rozmer balenia: 15,5 x 39,5 x 25,5 cm.

BZ760018 495,00 € Kódovanie a robotika - profi-sada plus Komplexné modely s rôznymi snímačmi s pokročilým a profesionálnym kurzom 9 zaujímavých lekcií pre študentov vo veku 10 a viac rokov. Dizajn a programovanie na vysokej úrovni. EduBotics Robotic & Coding Professional Set Plus so svojimi 152 časťami obsahuje učebný materiál na 36 vyučovacích hodín a ponúka ešte viac možností na stavbu zložitých robotov a modelov. Zostava je teda dostupná pre viacero vekových skupín a stupňov náročnosti. Batérie nie sú súčasťou balenia. Typ batérie: AA LR6 (3 ks). Rozmer balenia: 15,5 x 39,5 x 25,5 cm.

74

POŠTOVNÉ ZDARMA podľa obchodných podmienok

Powered by