Nomiland katalóg 2023-2024 - Základné školy

Informatika, interaktívna technika

NS8030DA

480,00 €

Robot Codey Rocky Inteligentný robot na učenie sa programovania STEM a internetu vecí. Pripojte sa k internetu vecí (IoT) - použite softvér mBlock5 na pridanie funkcie internetu vecí do robota Codey Rocky. Zistite vlhkosť pôdy, ovládajte domáce spotrebiče, zistite správy o počasí, kvalite vzduchu a oveľa viac! Zoznámte sa s AI (Artificial Intelligence) - mBlock 5 podporuje funkcie AI vrátane rozpoznávania hlasu a tváre a detekcie nálady. Vďaka Codey Rocky je používanie najnovších technológií jednoduché a zábavné. Codey Rocky spolupracuje s blokmi Neuron a s LEGO® kockami. Umožňuje vám realizovať akýkoľvek nápad, ktorý vám napadne. Konektory Pogo Pin vám umožňujú rozšíriť schopnosti vášho robota. Codey senzory: LED displej, reproduktor, RGB dióda, 3 tlačidlá, potenciometer, senzor intenzity zvuku a svetla, gyroskop a akcelerometer, infračervený vysielač a prijímač. Rocky senzory: senzor rozpoznávania farieb, jednosmerné motory, senzor vzdialenosti. Programovacie jazyky: Scratch 3.0, Python. Makeblock App: Mobilná aplikácia na ovládanie robotov Makeblock. Umožňuje ovládať a programovať robota Codey Rocky pomocou mobilných zariadení so systémom Android a iOS. Vývojová aplikácia mBlock 5 je založená na vizuálnom programovacom jazyku Scratch 3.0, aby začiatočníci mohli začať s kódovaním v priebehu niekoľkých minút. Jediným kliknutím môžete premeniť svoj vizuálny kód na kód Python a pokračovať v učení pokročilého a praktického jazyka!

NS8031DA

89,00 €

Adapter pre robota Codey Rocky Zariadenie s nízkou spotrebou energie na pripojenie k zariadeniam Makeblock, ktoré podporujú bezdrôtový prenos dát. Zariadenie umožňuje bezdrôtové pripojenie a prenos kódu medzi počítačom a robotom Codey Rocky. Plug-in technológia umožňuje automaticky pripojiť zariadenia bez potreby inštalácie ovládačov alebo konfigurácie. Vyžaduje sa AA batéria (nie je súčasťou balenia); prenosová vzdialenosť: 15 m.

NS8081DA

90,00 €

Podložka pre robota Codey Rocky Podložka STEM je určená na výučbu programovania s využitím robota Codey Rocky a prvkov vzdelávania v ranom detstve: matematiky, prírodných vied a IT. Podložka pozostáva zo 7 prvkov: Kruh Sumo - 77 cm sumo kruh je originálna veľkosť kruhu na súboje robotov. Ide o veľmi bežnú súťaž v robotike. Úlohou hráčov je postaviť robota, ktorý vytlačí súpera z ringu. Codey Rocky je možné vďaka konektorom rozširovať pomocou senzorov Lego aj Neuron. Kruh sumo (vďaka označenému ciferníku a uhlomeru) možno použiť na učenie ručičkových hodín a výpočet uhlov. Odtiene šedej - Senzor robota Codey Rocky rozpozná odtiene šedej, ktoré možno merať pomocou bloku „hodnota farebného senzora v odtieňoch šedej“. Farby a čas - Codey Rocky rozoznáva až 8 farieb. Vďaka špeciálne pripravenej trase si môžete naprogramovať reakciu na jednotlivé farby, napríklad hrať melódiu. Vzdialenosť pohybu robota sa meria nie v centimetroch, ale v sekundách. Špeciálne pripravené pruhy (nad farebnými políčkami) ukážu, ako ďaleko Codey Rocky zájde s rýchlosťou 50% a 100%. Kompas - buzola umiestnená na podložke určite pomôže pri poznávaní svetových strán. Správne naprogramovaný Codey Rocky sa môže otáčať správnym smerom a zobrazovať svoj symbol na obrazovke. Kódovacia podložka - farebná kódovacia podložka s kolieskami sa vám bude hodiť pri učení kódovania pomocou plastových farebných pohárikov. Rohož sa skladá zo 4 častí po 9 polí, oddelených osou symetrie vertikálne a horizontálne. „Režim sledovania čiary“ - táto trasa bude užitočná pri programovaní robota na pohyb po čiernej čiare. Skúste pretekať - ktorý študent dokáže naprogramovať robota tak, aby mal čo najkratší čas na kolo. Priestor na hárok A4 - môžete naň zapisovať úlohy pre žiakov a dávať ich na podložku na určené miesto.

64

POŠTOVNÉ ZDARMA

podľa obchodných podmienok

Powered by