Nomiland katalóg 2023-2024 - Základné školy

BZ86470

259,00 €

Laboratórna sada Študenti skúmajú vedecké javy v pracovných skupinách alebo samostatne a samostatne vykonávajú malé experimenty. Súprava s viac ako 100 nástrojmi a potrebným materiálom. Obsah balenia: 10 okuliarov; 12 skúmaviek s uzávermi; stojan na skúmavky; 2 sady vodných filtrov s 200 filtrami; 12 samostatných Petriho misiek; 9 Petriho misiek s trojitým delením; teplomery; 5 fľaštičiek s kvapkadlom; 3 stláčacie fľaše; 1 balík indikátorových tyčiniek so 100 tyčinkami; 12 pipiet; 10 lyžíc na miešanie; 9 farebných práškov pre farebné experimenty; 10 zberných plechoviek; 5 odmeriek; 3 lupy s 5-násobným zväčšením; 2 lupy s 10x zväčšením; úložný box.

BZ70861

325,00 €

Filtrácia vody - triedna sada S touto experimentálnou súpravou môžu vaši študenti pomocou vlastných experimentov zistiť, ako sa voda filtruje a čistí. Môžete vidieť filtračné vlastnosti rôznych látok, napr. piesok alebo aktívne uhlie. Súprava umožňuje experimentálne nastavenia pre dve rôzne možnosti čistenia vody: filtračná veža a destilačná nádoba. Balenie obsahuje materiál pre 10 pracovných skupín po 2 - 3 študentoch.

BZ84738

24,50 €

Filtrácia vody - experiment Tri experimenty prevedú deti krokmi čistenia vody cez filtráciu štrkom, pieskom, aktívnym uhlím a filtračným papierom. Táto súprava na výrobu čistej vody obsahuje štrk, piesok, uhlík, filtračný papier a viacúrovňové filtračné zariadenie. Je potrebné dodať iba niekoľko bežných domácich potrieb, ako je zemina, kuchynský olej, priehľadné plastové poháre, páska a káva. Poznámka: Pri vykonávaní experimentov v tejto súprave vzniká filtrovaná a destilovaná voda, ktorá však nie je bezpečná pre ľudskú spotrebu. Obsah balenia: 1 odparovacia miska, 1 pokrievka odparovacej misky, 2 šálky s 2 otvormi, 2 šálky so 4 otvormi, 1 držiak na šálky, 1 neperforovaná šálka, 1 balenie aktívneho uhlia, 1 balenie štrku, 1 balenie piesku, 10 filtračných papierov.

BZ758924 425,00 € Skúmame potraviny - triedna sada 5 vzrušujúcich staníc v jednom boxe. Využite plne vybavené stanovištia a úlohy popísané spôsobom, ktorý je vhodný pre deti. Požadovaný testovací materiál je súčasťou balenia, potrebujete dodať iba potraviny, umývacie potreby a rezacie nástroje. Čo obsahuje škrob, cukor, tuky, bielkoviny a vitamín C. Prečo je pre nás dôležité, aké suroviny jeme? Študenti sa stanú potravinovými výskumníkmi a budú objavovať tému „základných živín“ akčne orientovaným spôsobom. Nachádza sa tu škrobová stanica, cukráreň, tuková stanica, proteínová stanica a tiež stanica vitamínu C. Viac info na www.nomiland.sk.

127

Powered by